![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mislim da je to trik. |
|
| |||
| |||
| To je previše smiješno. |
|
| |||
| |||
| JA je dobio dobar cerekanje izvan nje. |
|
| |||
| |||
| Jeste li ikada igrali igru Stalker? U igri vaš pronaći Gordon Freeman's mrtvaca u zabit spot i njegova PDA. Ako ste pročitali PDA file on kaže nešto kao ".... a neki thugs napali mene i pokrali moje željezna poluga. Mrzim to ovdje. " |
|
| |||
| |||
| Ja sam samo igrao Half Life i to nekoliko puta. Nije bilo koji dobar lol. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Moj PC Ovlasti Up kad je prebačeno za napajanje, ali neće dignuti ili Bleep. | ducepowell | General Hardware Chat | 2 | 18 studeni 2009 09:54 |
| Prebacili na vidik, sada nema zvuka | ameyjah | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 16 | 22. ožujak 2008 13:24 |
| Ima li bilo koji način poznavajući ako sam prebacio na moj računalo danas? | SuiSamurai | Općenito Software Chat | 6 | 1. siječanj 2008 17:10 |
| POMOZITE! Ja se prebacili na moj novi Antec 900, a sada moj PC navika start up! | cheesepuff | General Hardware Chat | 14 | 18. prosinac 2007 14:48 |
| Velika Monitori | BlueEew | Graphics Cards & Monitors | 6 | 22. travanj 2007 09:56 |
| Thread Tools | |
| |