![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Myslím, že je to trik. |
|
| |||
| |||
| To je taky sranda. |
|
| |||
| |||
| Mám dobrú chichot mimo. |
|
| |||
| |||
| Už ste niekedy hrali hru STALKER? V hre nájdete vaše Gordon Freeman je mŕtve telá v preč mieste a jeho PDA. Ak budete čítať PDA súboru je napísané niečo ako ".... a niektorí lupiči zaútočili a ukradol mi moje sochor. Nenávidím to tady. " |
|
| |||
| |||
| Já jsem jen hrál a Half Life niekoľkokrát. Nie je žiadny dobrý lol. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| PC zapne, keď je zariadenie Switched On, ale nejde zaviesť, alebo pípnutie. | ducepowell | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 18.listopadu 2009 09:54 |
| Prepne do priehľad, teraz bez zvuku | ameyjah | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 16 | 22. marca 2008 13:24 |
| Existuje nejaký spôsob, ako zistiť, či som zapnutý počítač na dnešok? | SuiSamurai | Všeobecné Software Chat | 6 | 1. januára 2008 17:10 |
| HELP! aj prepnutie na mojej novej Antec 900, ale teraz moji PC zvyknutý začať! | cheesepuff | Všeobecné Hardware Chat | 14 | 18. december 2007 14:48 |
| Veľká Monitory | BlueEew | Graphics Cards & Monitory | 6 | 22. apríla 2007 09:56 |
| Thread Tools | |
| |