![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| В магазина на Apple, те продават СИМ-свободно iphones нали? Може ли просто плати £ 279 или каквото и да сложите плащат като отидеш на SIM картата в някоя от мрежата (Vodafone предпочитане), защото ако не и тогава аз ще попитам за iPod Touch, вместо за Crimbo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зависи, ако iPhones са заключени с мрежа, и ако те могат да са всякакви мобилен телефон магазини близо до вас отключване тях.
| |||
| |||
| Хм, добре. Те може да не е, защото той казва нищо за това в магазина, но аз ще отида и да проверя петък. : P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Смятам, че physicaly и mentaly невъзможно да се намерят всякакви настояват да купи
Вие знаете му ще бъде остарели за една година, но може би прекалено строга Im ми пари Това е не само върху iphones, Im така с всяка нова технология освобождава например HD телевизор, като евтини чипове вече в правилната места! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Бах yeh тона мобилни ![]() Аз работя с телефони, от своя страна на моята работа и аз трябва да се отглеждат само ги мразя (и мобилен), няколко причини, аз не се роди ви! |
|
| |||
| |||
| Видях една обява снощи за iPhone на O2. Той каза, че те са изключително към O2 веднага. Така тя може да бъде, че настоящите налични телефони са заключени с O2 само. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Той няма да вземе много да ги отключва че непременно?
|
| |||
| |||
| Зависи от това как те са взети заедно, и ако някой е разработила софтуер и олово за него. Тя е съвсем нова сетите и това е първият телефон Ябълки там не е довело unlockers, че вече имате. Така например Nokia главно на използването на един и същ, така доведе нови такива могат да бъдат отключени доста по-бързо освобождаване. |
|
| |||
| |||
| Е, Айв извършва някои изследвания, това е наистина изключително към O2 и T-Mobile не както казах, и можете да го отключите безопасно за всяка мрежа, но ще трябва да плати £ 40 за да го направя. Има някои свободни методи на разположение, но аз не съм много сигурен, че вярвам на тези. Както веднъж аз мога да го публикувате в какво имам за отключване с него. |