![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| V obchodě Apple se prodávají sim-zdarma iphones pořádku? Mohu jen zaplatit £ 279 nebo cokoliv a pak dal zaplatit za to máte SIM kartu z jakékoliv sítě (vodafone nejlépe), protože pokud není, pak uvidíme zeptat na iPod Touch pro Crimbo místo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Závisí-li iPhones jsou zamčené do sítě a pokud je možné mobilní telefon obchody blízko vás jejich zpřístupnění.
| |||
| |||
| Hmm, jo. Ty nemusí být, protože neříká nic o tom v obchodě, ale uvidíme sstupují a kontrola v pátek. : p |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Připadá mi to physicaly a mentaly možné najít žádné nutkání zakoupit
Znáte jeho bude aktuální v roce, ale možná im příliš krátké na peníze Nejedná se pouze o iphones, im takhle se nové technologie uvolněna např. HD TV, levné čipy jsou nyní na správných místech! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Udělal jsem, dokud jsem vlastně šel do skladu a používá jedna. Za to, že jsem potřeboval jeden: p, ale pouze v případě, že se nebude kravatu mi na stupidní t mobilních 35 liber za měsíc smlouva. |
|
| |||
| |||
| bah yeh t mobil ![]() i práci s telefony, její součástí mé práce a jsem si pěstuje nenávist k nim (T mobil), i několik důvodů nesmí nudit vás! |
|
| |||
| |||
| Viděl jsem inzerát, včera pro iPhone na o2. Řekl, že jsou výhradně pro O2 hned. Takže je možné, že současné dostupné telefony jsou zamčené na o2 pouze. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nebude mít moc, aby se odemknul když jistě?
|
| |||
| |||
| Záleží na tom, jak se dát dohromady, a pokud někdo vyvinul software a vést k nim. Je zcela nový pamatovat a jak je Jablka první telefon není vést unlockers které již mají. Například Nokia se většinou používají stejný vést tak nové lze uvolnit dost rychle na propuštění. |
|
| |||
| |||
| Dobře, Ive provedeno několik výzkumů, je opravdu exkluzivní na O2 a ne T-Mobile, jak jsem řekl, a můžete jej bezpečně odemknutí na všechny sítě, ale budete muset zaplatit 40 liber na to. Existuje několik metod k dispozici zdarma, ale nejsem příliš jistý Věřím ty. Mimochodem, když si to můžu post s tím, jak jsem na to s uvolněním. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Které touchphone pro mě HTC nebo iPhone nebo jiné? | jimbeam | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 4. listopadu 2008 15:55 |
| 3g iphone | robina80 | Notebooky, Mobily a PDA | 11 | 4. listopadu 2008 10:32 |
| IPhone Nabídka | somptingson | Vypnout Téma diskuze | 4 | 29. ledna 2008 15:36 |
| Iphone | dannyriches | Vypnout Téma diskuze | 5 | 30. prosince 2007 12:22 |
| Thread Nástroje | |
| |