![]() |
|
| |||
| |||
| Στο κατάστημα της Apple, που πωλούν iPhones sim χωρίς δικαίωμα; Μπορώ να καταβάλει μόνο το £ 279 ή οτιδήποτε άλλο και, στη συνέχεια, θέτει σε διανεμητική βάση από την κάρτα SIM σε κάθε δίκτυο (κατά προτίμηση VODAFONE) γιατί αν δεν τότε θα ρωτήσω για ένα iPod Touch για Crimbo αντί |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εξαρτάται αν τα iPhones είναι κλειδωμένο σε ένα δίκτυο και αν είναι δυνατόν κάποιο κινητό τηλέφωνο καταστήματα κοντά σας τους αποδεσμεύσουμε.
| |||
| |||
| Χμμ, εντάξει. Αυτές ίσως να μην είναι γιατί δεν λέει τίποτα για αυτό στο κατάστημα αλλά θα μείνει και να ελέγχουν την Παρασκευή. : p |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θεωρώ physicaly και mentaly αδύνατο να βρεθεί οποιοδήποτε παροτρύνω να αγοράσουν ένα
γνωρίζετε τη πρόκειται να είναι ξεπερασμένη σε ένα χρόνο, αλλά ίσως im πολύ σφιχτό για τα λεφτά μου αυτό δεν είναι μόνο για iPhones, im σαν αυτό με κάθε νέα τεχνολογία κυκλοφορήσει π.χ. HD τηλεοράσεις, φθηνές μάρκες όπως τώρα σε σωστές θέσεις! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| BAH yeh t κινητά ![]() Δουλεύω με τηλέφωνα, το μέρος της δουλειάς μου και έχω μόνο για να μεγαλώσει το μίσος τους (κ κινητό), διάφορους λόγους δεν θέλω να σας κουράσω με! |
|
| |||
| |||
| Είδα χθες το βράδυ μια διαφήμιση για το iPhone για o2. Είπε ότι είναι αποκλειστικό δικαίωμα να o2 τώρα. Επομένως, μπορεί να είναι ότι οι τρέχουσες διαθέσιμες τηλέφωνα είναι κλειδωμένα με o2 μόνο. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν θα χρειαζόταν πολύ για να τους ξεκλειδωθεί σίγουρα όμως;
|
| |||
| |||
| Εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο είναι μαζί και αν κάποιος έχει αναπτύξει το λογισμικό και να οδηγήσει για αυτήν. Είναι αρκετά νέα θυμάστε και όπως είναι Μήλα πρώτο τηλέφωνο δεν υπάρχει προβάδισμα που έχουν ήδη unlockers. Για παράδειγμα της Nokia το πλείστον χρησιμοποιούν τα ίδια οδηγήσει τόσο νέων μπορεί να κινητοποιηθεί αρκετά γρήγορα για την απελευθέρωσή του. |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, IVe γίνει κάποια έρευνα, είναι πράγματι αποκλειστικά για την O2 και η T-Mobile δεν όπως είπα, και μπορείτε να ξεκλειδώσετε την ασφαλή σε οποιοδήποτε δίκτυο, αλλά θα χρειαστεί να πληρώσει £ 40 για να το κάνουμε. Υπάρχουν ορισμένες μέθοδοι που διατίθενται δωρεάν, αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι η εμπιστοσύνη αυτών. Τέλος πάντων μια φορά να πάρω αυτό θα ήθελα να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο με τον τρόπο με τον οποίο έχω σχετικά με την αποδέσμευση του. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ποια touchphone για μένα HTC ή iPhone ή άλλα; | jimbeam | Laptops, Κινητά & PDA | 5 | 4η Νοεμβρίου 2008 15:55 |
| 3g iphone | robina80 | Laptops, Κινητά & PDA | 11 | 4η Νοεμβρίου 2008 10:32 |
| IPhone Προσφορά | somptingson | Off Topic Συζήτηση | 4 | 29 Ιαν 2008 15:36 |
| Iphone | dannyriches | Off Topic Συζήτηση | 5 | 30 Δεκ. 2007 12:22 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |