![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Az Apple tárolni, eladni azokat a SIM-mentes iPhones igaz? Can I just fizetnie a 279 £, vagy bármit, majd fel a felosztó-kirovó SIM kártyát minden hálózat (Vodafone lehetőleg), mert ha nem akkor kérheti az iPod Touch a Crimbo helyett |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Attól függ, ha a iPhones vannak zárva a hálózathoz, és ha vannak is olyan mobiltelefon üzletek közelében Ön kioldáshoz őket.
| |||
| |||
| Hmm, rendben. Azt nem lehet, mert azt mondja, semmit a boltban, de én megyek le, és ellenőrizze, pénteken. : p |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I find it physicaly és mentaly lehetetlen talál arra, hogy vásároljon egy
tudod, hogy lesz elavult egy év, de talán túl szoros az IM a pénzem Ez nem csak a iPhones, im, mint ez minden új technológia szabadítani például a HD TV, olcsó a chipek már a jobb helyeken! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| bah yeh t mobil ![]() dolgozom telefonok, annak része, az én munkám, és most bővült utálom őket (nem mobil), több okból Nem viselte Önnek! |
|
| |||
| |||
| Láttam egy reklámot tegnap este az iPhone-on o2. Azt mondta, nem kizárólagos o2 most. Szóval lehet, hogy a jelenleg rendelkezésre álló telefon reteszelődik o2 csak. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez nem fog sokat kell kérni őket, hogy biztosan nyitva?
|
| |||
| |||
| Attól függ, hogy hogyan kerül egymáshoz, és ha valaki kifejlesztette a szoftver és az ólom is. Ez egészen új, és emlékszem, mert Alma első telefon nincs ólom, hogy unlockers már. Például a Nokia legtöbbször használja ugyanazt vezet így újak is nyitva elég gyorsan kioldható. |
|
| |||
| |||
| Nos, Ive végzett kutatást, hogy valóban kizárólag az O2 és a T-Mobile, mint mondtam, és tudod kioldáshoz biztonságos hálózat bármely, de meg kell fizetni 40 £ csinálni. Van néhány szabad módszerek állnak rendelkezésre, de nem vagyok túl biztos bízom azokat. Egyébként, ha már értem, én nem is tudom, hogyan posts Megvan az a kioldású azt. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Melyik touchphone nekem HTC vagy iPhone, vagy mások? | jimbeam | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 5 | 4. november 2008 15:55 |
| 3G iPhone | robina80 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 11 | 4. november 2008 10:32 |
| IPhone Kínál | somptingson | Off Topic Discussion | 4 | 29. január 2008 15:36 |
| Iphone | dannyriches | Off Topic Discussion | 5 | 30. december 2007 12:22 |
| Téma eszközök | |
| |