![]() |
|
| |||
| |||
| In the Apple Store, הם מוכרים sim-free iphones נכון? אני יכול לשלם את £ 279 או מה שזה לא יהיה ולאחר מכן לשים כפי שאתה משלם עבור כרטיס sim מכל רשת (vodafone עדיף), כי אם לא אז אני נשאל עבור iPod Touch עבור Crimbo במקום |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תלוי אם הם נעולים עד iPhones רשת ואם הם יכולים מכל טלפון סלולרי ליד חנויות לך לפתוח אותם.
| |||
| |||
| אממ, אוקיי. הם עלולים להיות לא, כי זה אומר כלום על זה בחנות אבל אני יהיה לרדת ולבדוק ביום שישי. : P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מוצא את זה physicaly ו mentaly אי אפשר למצוא בכל מפציר לקנות אחד
אתה יודע את הולכת להיות מיושן בעוד שנה, אבל אולי IM הדוק מדי על הכסף שלי זה לא רק על iphones, IM כמו זה עם כל טכנולוגיה חדשה לשוק לדוגמה HD של טלוויזיה, זול כמו הצ 'יפס עכשיו את הזכות מקומות! המערכת שלי: שלי
|
|
| |||
| |||
| עשיתי עד שאני באמת נכנס לחנות ומשמש אחד. אחר כך, הייתי צריכה אחד: P אבל רק אם הוא לא הולך לקשור לי את טיפשה T Mobile £ 35 לחודש החוזה. |
|
| |||
| |||
| בה yeh T Mobile ![]() אני עובד עם טלפונים, מצדה של העבודה שלי ויש לי רק גדלה שונא אותם (לא נייד), מכמה סיבות אני לא נשא יהיה לך! |
|
| |||
| |||
| ראיתי advert אמש ב iPhone של O2. הוא אמר שהם בלעדיים ל O2 עכשיו. לכן, ייתכן כי זמינות טלפונים הנוכחי הם נעולים עד O2 בלבד. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה לא לוקח הרבה כדי לקבל אותם נעולים אך ודאי?
|
| |||
| |||
| תלוי איך הם הכניסו ביחד ואם מישהו פיתח את תוכנת ולהוביל את זה. זה די חדש זוכר וכפי שזה תפוחים הטלפון הראשון אין להוביל unlockers כי כבר יש לך. לדוגמה של נוקיה בעיקר להשתמש באותו להוביל חדשים, כך יכול להיות נעולים די מהר על שחרורו. |
|
| |||
| |||
| ובכן, Ive נעשה מחקר, זה אכן בלעדית ל O2 ו T-Mobile לא כמו שאמרתי, ואתה יכול לפתוח אותו בבטחה לכל רשת, אבל אתה צריך לשלם 40 £ כדי לעשות את זה. ישנן כמה שיטות כניסה חינם, אבל אני גם לא בטוח שאני סומך אלה. בכל מקרה אני מקבל את זה פעם אחת אני עלול לכתוב עם כמה יש לי על זה עם unlocking. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| איזו touchphone בשבילי HTC או iPhone או אחרים? | jimbeam | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 5 | 4th נובמבר 2008 15:55 |
| 3g iPhone | robina80 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 11 | 4th נובמבר 2008 10:32 |
| IPhone הצעה | somptingson | דיון Off topic | 4 | 29 ינואר 2008 15:36 |
| IPhone | dannyriches | דיון Off topic | 5 | 30 דצמבר 2007 12:22 |
| שרשרת כלים | |
| |