![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| In Apple, jie parduoda SIM-free "iPhone" teisė? Ar galiu mokėti tik £ 279 arba bet tada įdėti Pay As You Go SIM kortelės iš bet kurio tinklo (vodafone geriau), nes jei ne tada aš paklausti dėl iPod Touch dėl Crimbo vietoj |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Priklauso, jei iPhone yra užrakinta tinklą ir jeigu jie gali bet kokiu mobiliuoju telefonu parduotuvių šalia atrakinate juos.
| |||
| |||
| Hmm, gerai. Jie negali būti, nes jis nieko nesako apie jį laikyti bet aš eiti ir patikrinti, penktadienį. : P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man physicaly ir mentaly neįmanoma rasti bet noras įsigyti vieną
žinote, jos bus pasenęs metais, bet galbūt jiems per trumpas mano pinigai Tai ne tik dėl iPhone, im panašaus su bet kuria nauja technologija išleisti pavyzdžiui, HD TV, pigūs kaip traškučiai dabar savo vietose! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| bah yeh T Mobile ![]() Dirbu su telefonais, jo dalis mano darbo, ir aš ką tik išaugo iki neapykantos jiems (T Mobile), keletas priežasčių, aš ne Bore Jums! |
|
| |||
| |||
| Pamačiau skelbimą paskutinę naktį dėl O2 iPhone. Jis pasakė, kad yra išskirtiniai, kad O2 dabar. Taigi gali būti, kad šiuo metu turimą telefonai užrakinta tik O2. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jis nebus daug juos gauti atrakinta nors tikrai?
|
| |||
| |||
| Priklauso nuo to, kaip jie yra sujungti, ir jei kažkas sukūrė programinę įrangą bei paskatinti jį. Tai gana naujas prisiminti ir kaip ji Obuoliai pirmasis telefonas nėra švino, kad unlockers jau. Pavyzdžiui, "Nokia" dažniausiai naudoja tą patį švino tiek naujus, gali būti realizuojamas gana greitai po išleidimo. |
|
| |||
| |||
| Well, Ive, padaryti kai kurie tyrimai, iš tiesų yra tiktai "O2", o ne T-Mobile ", kaip minėjau, ir jūs galite atrakinti jį saugiai bet kurio tinklo, bet turėsite sumokėti £ 40 to do it. There are some free "metodus, bet aš ne per daug tikrai tikiu jų. Anyway, kai man to galiu rašyti su tuo, kaip aš ant su atrakinimo ji. |