![]() |
|
| |||
| |||
| In Apple veikalā, viņi pārdot sim-free iPhones tiesības? Es varu tikai maksāt £ 279 vai jebkas, un tad nodot darba samaksu, kā jums iet SIM karti no jebkura tīkla (Vodafone vēlams), jo, ja ne, tad es lūgt iPod Touch par Crimbo vietā |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atkarīga ja iPhones ir bloķēta pret tīklu un, ja tie var jebkuru mobilo telefonu veikalos pie jums atslēgt tiem.
| |||
| |||
| Hmm, labi. Tās varētu būt tāpēc, ka tas nekas nav minēts par to veikalā, bet es iešu uz leju un pārbaudīt piektdien. : p |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man šķiet physicaly un mentaly iespējams atrast jebkuru vēlmi iegādāties vienu
jūs zināt, tās būs novecojusi gadā, bet varbūt im pārāk stingra uz savu naudu tas nav tikai uz iPhones, im piemēram, ar kādu jaunās tehnoloģijas atbrīvots piemēram, HD TV, lētas kā mikroshēmas tagad pareizajās vietās! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| bah Yeh t mobilo ![]() Es strādāju ar telefoniem, no savas puses, mans darbs un man ir tikai pieaudzis līdz ienīst tos (t mobilie), vairāku iemeslu dēļ es ne nesa jums! |
|
| |||
| |||
| Es redzēju sludinājumu pēdējā naktī iPhone par O2. Tā teica, ka viņi ir ekskluzīvas O2 tiesības tagad. Tāpēc var būt, ka pašlaik pieejamo tālruņu bloķēta O2 only. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas neaizņems daudz panākt, lai viņi atbloķēt, lai gan droši?
|
| |||
| |||
| Atkarīga no tā, cik tie ir salikti kopā un ja kāds ir izstrādājusi programmatūru un rezultātā par to. Tas ir diezgan jauns atcerēties un to, ka āboli pirmais telefons nav svina, kas unlockers jau ir. Piemēram Nokia galvenokārt izmanto pats rada tik jaunas var atbloķēt diezgan ātri atbrīvot. |
|
| |||
| |||
| Nu, Ive izdarīt dažus pētījumus, ir patiešām ekskluzīva O2 un ne T-Mobile, piemēram, es teicu, un jūs varat atbrīvot to droši jebkurā tīklā, bet jums maksāt £ 40 to darīt. Ir daži brīvi pieejamām metodēm, bet es neesmu pārāk pārliecināts, ka man uzticības šiem. Anyway, kad man to es varētu dienests, kā es saņēmu no ar apgūstot to. |
![]() |
|
| Bookmarks |