![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| W Apple Store, które sprzedają sim-free iPhones prawo? Czy mogę po prostu zapłacić £ 279 lub bez, a następnie umieścić Pay as you go w karty SIM z każdej sieci (vodafone najlepiej), ponieważ jeśli nie jest to I'll poprosić o iPod Touch do Crimbo zamiast |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Depends jeśli iPhones są zablokowane do sieci i jeśli są jakiekolwiek telefonu komórkowego może sklepach blisko Ciebie je odblokować.
| |||
| |||
| Hmm, okay. Mogą one nie być, ponieważ nie mówi nic na ten temat w magazynie, ale I'll zejść i sprawdzić, w piątek. : p |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I find it physicaly i mentaly niemożliwe do znalezienia jakiegokolwiek Zachęcam do kupić
znasz jej będzie przestarzały w roku, ale może im zbyt napięty na moje pieniądze to nie tylko na iPhones, jak im to z żadnych nowych technologii zwolniony np. HD TV, tanie jak chipy się we właściwym miejscu! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| |||
| |||
| bah yeh T Mobile ![]() i pracy z telefonami, jego częścią mojej pracy i mam tylko wzrosła do nienawiści nich (T Mobile), kilka powodów i nie urodziła Ci! |
|
| |||
| |||
| Widziałam ogłoszenie ubiegłej nocy dla iPhone na o2. To powiedział, są one wyłączne prawo do o2 teraz. Więc to może być fakt, że dostępne obecnie telefony są zablokowane do o2 tylko. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To nie zajmie dużo się ich odblokowanie chociaż na pewno?
|
| |||
| |||
| Zależy od tego jak są one połączone i jeśli ktoś stworzył oprogramowanie i prowadzić go. Jest to dość nowy i pamiętam jak to jest Jabłka pierwszego telefonu nie ma prowadzić unlockers, że już. Na przykład Nokia głównie używać tak samo prowadzić nowe może być odblokowana dość szybko na wydaniu. |
|
| |||
| |||
| Cóż, Ive zrobić niektóre badania, to jest wyłącznie dla O2 i T-Mobile nie jak powiedziałem, i można go bezpiecznie odblokować do każdej sieci, ale trzeba zapłacić £ 40 to zrobić. Istnieje kilka metod wolne dostępne, ale nie jestem zbyt pewny ufam tych. W każdym razie po I get it mógłbym post, jak mam się z uwolnienia go. |
![]() |
|
| Zakładki |