![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| În Apple magazin, ei vând SIM-free iphones nu-i asa? Pot doar sa plateasca 279 £ sau orice altceva si apoi pune un plătiţi ca să pleci de pe cartela SIM din orice retea (de preferat Vodafone), pentru că dacă nu, atunci voi cere pentru un iPod Touch pentru Crimbo loc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Depinde dacă iPhones sunt blocate la o reţea şi în cazul în care acestea se pot orice telefon mobil, magazine aproape de tine deblocarea lor.
| |||
| |||
| Hmm, bine. Ei ar putea să nu fie pentru că se spune nimic despre el în magazin, ci voi merge în jos şi să verifice pe vineri. : p |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi se pare physicaly şi mentaly imposibil să găsească nici o dorinţă de a cumpăra o
stii tu sa mergi la a fi depăşite într-un an, dar poate im prea strâmt pe banii mei acest lucru nu este tocmai pe iphones, im ca acest lucru cu orice nouă tehnologie eliberat de exemplu, HD TV's, chips-uri ieftine ca in prezent la dreptul de locuri! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| Bah yeh t mobil ![]() i de lucru cu telefoane, sa o parte din job-ul meu şi i-au crescut doar pentru a le ura (t mobil), din mai multe motive i nu se plictisesc cu tine! |
|
| |||
| |||
| Am văzut aseară un anunţ pentru iPhone pe O2. Acesta a spus că sunt exclusiv de la o2 chiar acum. Deci, ar putea fi faptul că actualul disponibile telefoanele sunt blocate la o2 numai. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Acesta nu va lua mult să-i descuiat Desi sigur?
|
| |||
| |||
| Depinde de modul în care acestea sunt puse împreună şi, dacă cineva a dezvoltat software-ul şi plumb pentru el. Este destul de noi şi amintesc ca este primul telefon Mere acolo nu este o conduce că unlockers făcut-o deja. De exemplu, Nokia a folosi de cele mai multe ori acelaşi duce atât de noi pot fi deblocate destul de rapid la lansare. |
|
| |||
| |||
| Ei bine, Ive făcut unele activităţi de cercetare, este într-adevăr exclusivă la O2 şi T-Mobile nu ca i-am zis, şi a putea debloca aceasta în condiţii de siguranţă pentru orice reţea, dar trebuie să plătiţi de £ 40 pentru a face acest lucru. Există câteva metode disponibile gratuit, dar nu sunt prea sigur că am încredere în cele. Oricum, o dată am luat-o s-ar putea posta cu ce am primit cu privire la deblocarea acestuia. |
![]() |
|
| Marcaje |