![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| V obchode Apple sa predávajú sim-zdarma iphones poriadku? Môžem len zaplatiť £ 279 alebo čokoľvek a potom dal zaplatiť za to máte SIM kartu z akejkoľvek siete (vodafone najlepšie), pretože ak nie, potom uvidíme opýtať na iPod Touch pre Crimbo miesto |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Závisí-li iPhones sú zamčené do siete a ak je možné mobilný telefón obchody blízko vás ich sprístupnenie.
| |||
| |||
| Hmm, jo. Tie nemusia byť, pretože nehovorí nič o tom v obchode, ale uvidíme sstupují a kontrola v piatok. : P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Připadá mi to physical a mental možné nájsť žiadne nutkanie zakúpiť
Poznáte jeho bude aktuálna v roku, ale možno im príliš krátke na peniaze Nejedná sa iba o iphones, im takhle sa nové technológie uvoľní napr HD TV, lacné čipy sú teraz na správnych miestach! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Urobil som, kým som vlastne išiel do skladu a používa jedna. Za to, že som potreboval jeden: p, ale len v prípade, že sa nebude kravatu mi na stupidní t mobilných 35 libier za mesiac zmluva. |
|
| |||
| |||
| BaH Yeh t mobil ![]() aj prácu s telefónmi, jej súčasťou mojej práce a som si pestuje nenávisť k nim (T mobil), i niekoľko dôvodov nesmie nudiť vás! |
|
| |||
| |||
| Videl som inzerát, včera pre iPhone na o2. Povedal, že sú výlučne pre O2 hned. Takže je možné, že súčasné dostupné telefóny sú zamknuté na o2 len. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nebude mať moc, aby sa odemknul keď určite?
|
| |||
| |||
| Záleží na tom, ako sa dať dohromady, a ak niekto vyvinul softvér a viesť k nim. Je úplne nový pamätať a ako je Jablká prvý telefón nie je viesť unlockers ktoré už majú. Napríklad Nokia sa väčšinou používajú rovnaký viesť tak nové možno uvoľniť dosť rýchlo na prepustenie. |
|
| |||
| |||
| Dobre, Ive vykonalo niekoľko výskumov, je naozaj exkluzívny na O2 a nie T-Mobile, ako som povedal, a môžete ho bezpečne odomknutiu na všetky siete, ale budete musieť zaplatiť 40 libier na to. Existuje niekoľko metód k dispozícii zadarmo, ale nejsem príliš istý Verím ty. Mimochodom, keď si to môžem post s tým, ako som na to s uvoľnením. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ktoré touchphone pre mňa HTC alebo iPhone alebo iné? | jimbeam | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 4. novembra 2008 15:55 |
| 3g iphone | robina80 | Notebooky, Mobily a PDA | 11 | 4. novembra 2008 10:32 |
| IPhone Ponuka | somptingson | Vypnúť Téma diskusie | 4 | 29. januára 2008 15:36 |
| Iphone | dannyriches | Vypnúť Téma diskusie | 5 | 30. decembra 2007 12:22 |
| Thread Tools | |
| |