![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| У Аппле сторе, они продати сим-слободан ипхонес право? Могу ли платити само £ 279 или било шта, а затим ставити да плате идете СИМ картицом из било које мреже (по могућности Водафоне), јер ако не онда ћу питати за иПод Тоуцх за Цримбо уместо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зависи ако иПхонес закључани на мрежу, а ако се може било који мобилни телефон у непосредној близини трговине не Откључ њих.
| |||
| |||
| Хмм, у реду. Они можда неће бити, јер ништа не каже о томе у дућан, али ћу отићи доле и проверите у петак. : П |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја га пронаћи пхысицалы и менталы немогуће пронаћи било какве пожелим купити
знате њен идући у бити застарјеле у години, али можда им превише везан на мој новац То је не само на ипхонес, као што им то нека нова технологија пуштен нпр ХД ТВ'с, јефтини као ЦИПС сада у десном места! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| БиХ ыех т мобиле ![]() ја радим са телефонима, његова део мог посла и имам само нарасла на њих мрзе (т мобиле), висе разлога не бих родила са вама! |
|
| |||
| |||
| Видјела сам један оглас синоћ за иПхоне на О2. Он је рекао да су они искључиви О2 одмах. Тако се мај се да су садашњи доступни телефони су закључани само на О2. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Неће проћи много да би их ипак сигурно Откључан?
|
| |||
| |||
| Зависи о томе како су они заједно, и ако неко има развијен софтвер и олово за то. То је сасвим нова и сетити како је први телефонски јабуке не постоји довести да унлоцкерс већ имате. Нпр Нокиа'с најчешће користе исти тако довести нове Откључан може прилично брзо на релеасе. |
|
| |||
| |||
| Уелл, Иве неким истраживањима учинио, она је уистину ексклузивни за О2, а не Т-Мобиле као што сам рекао, а можете откључати га сигурно на било коју мрежу, али мораш да плате £ 40 то учинити. Постоје неке методе доступне бесплатно, али нисам превише сигуран ЈА веровати они. Иначе када сам га ја могу постављати са колико сам добио на откључавање код њега. |