![]() |
|
| |||
| |||
| Apple mağazası olarak, hemen evet ücretsiz iphones satmak? Çünkü o bir iPod Touch için Crimbo yerine isteyeceğiz değil ben sadece £ 279 ya da herhangi bir ağ içinde SIM kart git ne ve bir ödeme koymak ödeyebilir miyim (tercihen) Vodafone |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Depends eğer iPhones bir ağa ve kilitli eğer onlar herhangi bir cep telefonu mağazaları yanında bunları kilidini.
| |||
| |||
| Hmm, tamam. Çünkü mağaza bu konuda hiçbir ama aşağı gidersiniz ve Cuma günü onay söyledi Onlar olmayabilir. : p |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i physicaly ve mentaly herhangi bir dürtü satın alabilirsiniz bulmak imkansız bulmak
sizi bir yıl geçmiş olacak, ama belki de benim para sıkı Sohbet Bu gibi Sohbet iphones sadece, herhangi bir yeni teknoloji serbest değil örneğin HD TV's, fiş olarak doğru yerlerde ucuz! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| tu yeh değil cep ![]() telefonla iş, benim iş ve i bir parçası sadece onlar (cep değil nefret için), çeşitli nedenlerle i bir delik değildir büyüdü! |
|
| |||
| |||
| Dün gece o2 üzerinde iPhone için bir ilan gördüm. Bu da o2 sağa şimdi özel olduğunu söyledi. Dolayısıyla geçerli mevcut telefonlar o2 sadece kilitli olabilir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bunları elde etmek için daha fazla zaman alır won't olsa kesinlikle kilitli?
|
| |||
| |||
| Nasıl bir araya getiriyor ve konur birisi yazılım geliştirdi ve bunun için yol bağlıdır. Oldukça hatırlıyorum ve yeni olarak elma ilk telefon var unlockers zaten bir yol değildir. Nokia, çok çok çok hızlı bir şekilde yeni sürümle kilitlenmiş olabilir aynı yol yararlanıyorum Örneğin. |
|
| |||
| |||
| Evet, Ive bazı araştırma yapılması gibi Dedim ki, bu gerçekten O2 ve T-Mobile için özel olduğunu ve güvenli bir ağ için kilidini açmak için, ancak 40 YTL ödeme yapmak gerekir. Bazı ücretsiz yöntemler kullanılabilir, ama ben de bu güveni emin değilim. Neyse sonra ben nasıl bu kilidin açılması ile var gönderebilme almak olabilir. |
![]() |
|
| Bookmarks |