![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У магазині Apple, вони продають SIM-вільний IPHONES право? Чи можу я просто заплатити 279 фунтів стерлінгів, або що, а потім поклав Pay As You Go SIM-карту в будь-якому з мережі (Vodafone переважно), тому що якщо ні, то я буду просити для IPod Touch для Crimbo замість |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Залежить якщо IPHONES заблоковані в мережі, і якщо вони можуть будь-якого мобільного телефону магазини поруч з вами їх розблокувати.
| |||
| |||
| Хм, добре. Вони можуть бути не тому що вона нічого не говорить про це в магазині, але я піду і перевірю по п'ятницю. : P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я вважаю, і фізично нелінійних mentaly неможливо знайти будь-які бажання купити
Ви знаєте його буде застарілої на рік, але, можливо, їм дуже туго на мої гроші Мова йде не тільки про IPHONES, їм, як це з будь-якої нової технології випущено наприклад HD телевізор, дешево, як фішок в правильному місці! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Ба Yeh T Mobile ![]() Я працюю з телефонами, його частина моєї роботи, і я просто виросла до їх ненавиджу (T Mobile), кілька причин я не втомлювати вас! |
|
| |||
| |||
| Я побачила рекламу минулої ночі на iPhone на o2. Він сказав, що вони є виключними до O2 прямо зараз. Так що, може бути, що поточний доступних телефонів заблоковані тільки до O2. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це не займе багато, щоб вони хоча, безсумнівно, розблоковані?
|
| |||
| |||
| Залежить від того, як вони разом узяті, і якщо хтось розробив програмне забезпечення та привести до її. Це зовсім новий пам'ятати і як це яблука першого телефону не існує, що призводить unlockers вже є. Наприклад, Nokia, в основному, використовують той же навести такі нові можуть бути розблоковані досить швидко після звільнення. |
|
| |||
| |||
| Ну, Ive зробити деякі дослідження, це дійсно ексклюзивні, щоб не O2 і T-Mobile, як я говорив, і ви можете розблокувати його безпечним для будь-якої мережі, але ви повинні заплатити £ 40 це зробити. Є деякі вільно доступні методи, але я не впевнений, що я занадто довіряти цим. В усякому разі коли я отримати його я б пост з тим, як я сів з розблокувати його. |