по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Общи форуми > Изключено Тема Дискусия

Register

Логос имена и символи, които не показват никакви прогнозиране

Reply

Нишка Инструменти
Old 30 Май 2008, 04:34
Номер на групата

Default Логос имена и символи, които не показват никакви прогнозиране

Това е нещо, което е bugged ме за известно време.
  • Американското знаме има 51 звезди, преди 50, преди това ...
  • Знамето на ЕС има 12 звезди, преди само 12 държави, но сега много повече
  • Обединеното кралство е дадена станция, наречено ClassicFM
  • Имам местните станции, наречени HallamFM
  • Шефилд промяна на името на неговата сцена до HallamFM Арена, след това обратно към Шефилд Арена. Ще го по друг начин трябва да се превърне в HallamDAB Арена? Ще ClassicFM стане ClassicDAB или просто Classic? Ще HallamFM върнете към съществуващ Радио Hallam?
Бих се интересуват от повече примери, като тези, когато една променлива е включена в името или символ. Неуспех на САЩ си позволи да се променят всички тези знамена, ако Великобритания се превръща в 52-ра държавата? Ще CJ свършиш като просто J?

Old 30 Май 2008, 04:44
Номер на групата

Ти ме обърка: (
Old 30 Май 2008, 05:12
Номер на групата

Е, ако Уелс напуснали Великобритания би всички съществуващи крикове съюз трябва да се изгори и нови такива, направени?

Old 30 Май 2008, 05:25
Номер на групата

Не, Уелс не е реално за възможностите на Съюза на флага, Червения кръст (хоризонтална / вертикална) е от Англия, червения кръст (диагонал) е от Ирландия, както и на син фон и бели диагонални кръст е от Шотландия.

Моята система: Първо OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Дънната платка:
Гигабайт GA-P35-DS3L
RAM памет:
2x1GB OCZ PC2-9200 жетваря CL5
Графична карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
120GB SEAGATE Barracuda 7200,7
Оптично устройство (а):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Дело / PSU:
Корсар VX450
Охлаждане:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мрежа / Интернет:
на борда / мнение 10Meg девице кабел
Монитор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операционна система (и):
XP Home
Old 30 Май 2008, 05:30
Номер на групата

ОК, лош пример, Уелс могат да напускат, когато го иска. Ако Шотландия напуснали съюз тогава?

Но това е може би като знамето на ЕС, което изглежда замразени, докато в САЩ флаг се е променила много пъти. Налице са 28 версии!

Old 30 Май 2008, 05:42
Номер на групата

Съюзът на флага може да се промени Шотландия наляво, но не би Определено не бих имат мисъл. Въпреки това Съюзът флаг е променен преди 1606 в Ирландия не е бил в флаг и изглеждаше така: И така, кой знае, може да се променят, то може и да не.
Old 30 Май 2008, 06:17
Номер на групата

Настоявам на знамето се променили: D
Уелс, трябва да бъдат включени: P

Разбирам сега.
Old 30ти май 2008 г., 06:25
Номер на групата

Ли би могло да постави с промените веднъж на 400 години, но изглежда по примера на САЩ флаг: всеки път, когато дадена държава се присъединява към съюза на знамето бе преосмислят. Това ме удари като лошо планиране.

Знамето на ЕС включи нараства броят на звездите, докато те се отказах на 12. Сега, предполагам, че има живот на своя собствена като символ, а не представителство.

И съм съгласен, защо оставя Уелс от Джак за толкова време?

С радио станции, защо включи FM малко в името? Дали тя ClassicADSL ако слушате ClassicFM над широколентов? И ClassicSky през сателит? Освен че ще трябва да се променят до ClassicFTA или ClassicFreesat сега!

Да не мислиш, че Hallam FM бе последната дума на техниката, когато се включи, че в името им? Отново, лошо планиране.

Имате ли други примери за имена, които бяха надминат от технологията? Аз предполагам, "радио" е такъв случай, сега!

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Google Логос Пропусна? evilfantasy Изключено Тема Дискусия 1 12 Юни 2009 11:21
MS-DOS приложения битието Запаметени Под моето досие Names ahren Windows операционни системи 0 6 юни 2009 04:49
Имаш отегчен и Made Някои Си Джей Логос: P KanoakaVirus Мултимедия & Codecs 8 21 Март 2009 08:03
Външен твърд диск променя файлове в символи? MasterYoda77 Дискове & сменяемите носители 13 18 ноември 2008 02:09
Насърчаване на CJ емблеми? evilfantasy Общността Новини & Чат 19 2-ро Юни 2008 14:46
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc