![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Това е нещо, което е bugged ме за известно време. ![]()
Ще CJ свършиш като просто J?
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Ти ме обърка: ( |
|
| |||
| |||
| Е, ако Уелс напуснали Великобритания би всички съществуващи крикове съюз трябва да се изгори и нови такива, направени?
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не, Уелс не е реално за възможностите на Съюза на флага, Червения кръст (хоризонтална / вертикална) е от Англия, червения кръст (диагонал) е от Ирландия, както и на син фон и бели диагонални кръст е от Шотландия.
| |||
| |||
| ОК, лош пример, Уелс могат да напускат, когато го иска. Ако Шотландия напуснали съюз тогава? Но това е може би като знамето на ЕС, което изглежда замразени, докато в САЩ флаг се е променила много пъти. Налице са 28 версии!
|
| |||
| |||
| Съюзът на флага може да се промени Шотландия наляво, но не би Определено не бих имат мисъл. Въпреки това Съюзът флаг е променен преди 1606 в Ирландия не е бил в флаг и изглеждаше така: |
|
| |||
| |||
| Настоявам на знамето се променили: D Уелс, трябва да бъдат включени: P Разбирам сега. |
|
| |||
| |||
| Ли би могло да постави с промените веднъж на 400 години, но изглежда по примера на САЩ флаг: всеки път, когато дадена държава се присъединява към съюза на знамето бе преосмислят. Това ме удари като лошо планиране. Знамето на ЕС включи нараства броят на звездите, докато те се отказах на 12. Сега, предполагам, че има живот на своя собствена като символ, а не представителство. И съм съгласен, защо оставя Уелс от Джак за толкова време? С радио станции, защо включи FM малко в името? Дали тя ClassicADSL ако слушате ClassicFM над широколентов? И ClassicSky през сателит? Освен че ще трябва да се променят до ClassicFTA или ClassicFreesat сега! Да не мислиш, че Hallam FM бе последната дума на техниката, когато се включи, че в името им? Отново, лошо планиране. Имате ли други примери за имена, които бяха надминат от технологията? Аз предполагам, "радио" е такъв случай, сега!
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Google Логос Пропусна? | evilfantasy | Изключено Тема Дискусия | 1 | 12 Юни 2009 11:21 |
| MS-DOS приложения битието Запаметени Под моето досие Names | ahren | Windows операционни системи | 0 | 6 юни 2009 04:49 |
| Имаш отегчен и Made Някои Си Джей Логос: P | KanoakaVirus | Мултимедия & Codecs | 8 | 21 Март 2009 08:03 |
| Външен твърд диск променя файлове в символи? | MasterYoda77 | Дискове & сменяемите носители | 13 | 18 ноември 2008 02:09 |
| Насърчаване на CJ емблеми? | evilfantasy | Общността Новини & Чат | 19 | 2-ро Юни 2008 14:46 |
| Нишка Инструменти | |
| |