menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Obecná fóra > Vypnout Téma diskuze

Register

Loga názvů a symbolů, které ukazují, ne prognostika

Reply

Thread Nástroje
Old 30. května 2008, 04:34
Dárce Skupina

Default Loga názvů a symbolů, které ukazují, ne prognostika

To je něco, co má bugged mi nějakou dobu.
  • USA vlajka má 51 hvězd, dříve 50, dříve ...
  • Vlajku EU má 12 hvězd, dříve jen 12 států, ale nyní mnohem více
  • Spojené království má stanice ClassicFM
  • Mám lokální stanice HallamFM
  • Sheffield změnili název své aréně na HallamFM Arena, pak zpět na Sheffield Arena. By jinak musely se staly HallamDAB Arena? ClassicFM bude stát ClassicDAB nebo prostě Classic? Bude HallamFM návrat na přičemž Radio Hallam?
Já bych měla zájem na další příklady, jako je tato, kde proměnná byla obsažena v názvu nebo symbolu. USA by mohly dovolit změnit všechny ty vlajky v případě, že Spojené království se stalo 52. státem? CJ bude nakonec jen J?

Old 30. května 2008, 04:44
Dárce Skupina

Ty mi pletou: (
Old 30. května 2008, 05:12
Dárce Skupina

No, pokud Wales levou Spojené království by se všechny stávající Jacks unie musí být spálena a nové se?

Old 30. května 2008, 05:25
Dárce Skupina

no, Wales není vlastně o svazku vlajkou, červený kříž (horizontálně / vertikálně) je z Anglie, červeným křížkem (úhlopříčka) je z Irska a modré pozadí a bílé diagonální kříž je ze Skotska.

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 30. května 2008, 05:30
Dárce Skupina

ok, špatný příklad, Wales můžete opustit, kdykoli chce. Pokud Skotsko opustil svazu pak?

Ale to je asi jako je vlajka EU, která se zdá být zmrazeny, že americké vlajky změnilo několikrát. Došlo k 28 verze!

Old 30. května 2008, 05:42
Dárce Skupina

Unie příznak se může změnit, je Skotsko doleva, ale ne rozhodně nechtěl jsem si myslel. Nicméně unie vlajka se změnil dříve v Irsku 1606 nebyla v vlajkou, a to vypadalo takhle: Takže, kdo ví, to se může změnit, nemusí.
Old 30. května 2008, 06:17
Dárce Skupina

I poptávky vlajky se změnila: D
Walesu musí být zahrnuty: P

Chápu nyní.
Old 30. května 2008, 06:25
Dárce Skupina

Mohl bych v balení s jednou změnou v 400 let, ale podívejte se na příklad USA vlajka: pokaždé státní přistoupily k Evropské unii vlajky byl přepracován. Stávek, které mi jako špatný plánování.

EU vlajka začleněna roste počet hvězdiček dokud dali až na 12. Teď myslím, že má svůj vlastní život jako symbol, spíše než zastoupení.

A souhlasím, proč opustit Wales z Jack tak dlouho?

S rozhlasovým stanicím, proč začlenil FM bit v názvu? Je to ClassicADSL pokud si poslechnout ClassicFM přes širokopásmové připojení? A ClassicSky přes satelit? Kromě toho, že by se musely změnit na ClassicFTA nebo ClassicFreesat teď!

Což si myslím, že Hallam FM bylo poslední slovo v oblasti technologií, když začlenit do svého názvu, že? Opět platí, že špatné plánování.

Máte nějaké další příklady názvů, které byly překonané technologie? Myslím, že "rádio" je takový případ se nyní!

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Google Loga jste vynechal? evilfantasy Vypnout Téma diskuze 1 12 června 2009 11:21
MS-DOS aplikace Být Uloženo pod mým souboru Jména ahren Operační systémy Windows 0 6. června 2009 04:49
Mám znuděný a Made Některé CJ Loga: P KanoakaVirus Multimedia & Kodeky 8 21. březen 2009 08:03
Externí pevný disk měnící soubory do symbolů? MasterYoda77 Drives & Removable Media 13 18. listopadu 2008 02:09
Propagovat CJ loga? evilfantasy Společenství Novinky a chat 19 2. června 2008 14:46
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.