![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| To je něco, co má bugged mi nějakou dobu. ![]()
CJ bude nakonec jen J?
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Ty mi pletou: ( |
|
| |||
| |||
| No, pokud Wales levou Spojené království by se všechny stávající Jacks unie musí být spálena a nové se?
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| no, Wales není vlastně o svazku vlajkou, červený kříž (horizontálně / vertikálně) je z Anglie, červeným křížkem (úhlopříčka) je z Irska a modré pozadí a bílé diagonální kříž je ze Skotska.
| |||
| |||
| ok, špatný příklad, Wales můžete opustit, kdykoli chce. Pokud Skotsko opustil svazu pak? Ale to je asi jako je vlajka EU, která se zdá být zmrazeny, že americké vlajky změnilo několikrát. Došlo k 28 verze!
|
| |||
| |||
| Unie příznak se může změnit, je Skotsko doleva, ale ne rozhodně nechtěl jsem si myslel. Nicméně unie vlajka se změnil dříve v Irsku 1606 nebyla v vlajkou, a to vypadalo takhle: |
|
| |||
| |||
| I poptávky vlajky se změnila: D Walesu musí být zahrnuty: P Chápu nyní. |
|
| |||
| |||
| Mohl bych v balení s jednou změnou v 400 let, ale podívejte se na příklad USA vlajka: pokaždé státní přistoupily k Evropské unii vlajky byl přepracován. Stávek, které mi jako špatný plánování. EU vlajka začleněna roste počet hvězdiček dokud dali až na 12. Teď myslím, že má svůj vlastní život jako symbol, spíše než zastoupení. A souhlasím, proč opustit Wales z Jack tak dlouho? S rozhlasovým stanicím, proč začlenil FM bit v názvu? Je to ClassicADSL pokud si poslechnout ClassicFM přes širokopásmové připojení? A ClassicSky přes satelit? Kromě toho, že by se musely změnit na ClassicFTA nebo ClassicFreesat teď! Což si myslím, že Hallam FM bylo poslední slovo v oblasti technologií, když začlenit do svého názvu, že? Opět platí, že špatné plánování. Máte nějaké další příklady názvů, které byly překonané technologie? Myslím, že "rádio" je takový případ se nyní!
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Google Loga jste vynechal? | evilfantasy | Vypnout Téma diskuze | 1 | 12 června 2009 11:21 |
| MS-DOS aplikace Být Uloženo pod mým souboru Jména | ahren | Operační systémy Windows | 0 | 6. června 2009 04:49 |
| Mám znuděný a Made Některé CJ Loga: P | KanoakaVirus | Multimedia & Kodeky | 8 | 21. březen 2009 08:03 |
| Externí pevný disk měnící soubory do symbolů? | MasterYoda77 | Drives & Removable Media | 13 | 18. listopadu 2008 02:09 |
| Propagovat CJ loga? | evilfantasy | Společenství Novinky a chat | 19 | 2. června 2008 14:46 |
| Thread Nástroje | |
| |