μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Off Topic Συζήτηση

Register

Λογότυπα ονόματα και σύμβολα που δεν δείχνουν καμία προοπτική

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 30ης Μαΐου 2008, 04:34
Ομάδα Δωρητών

Default Λογότυπα ονόματα και σύμβολα που δεν δείχνουν καμία προοπτική

Αυτό είναι κάτι που έχει bugged μου για κάποιο χρονικό διάστημα.
  • Η αμερικανική σημαία έχει 51 αστέρια, πρώην 50, πρώην ...
  • Η ΕΕ έχει 12 αστέρια της σημαίας, η οποία προηγουμένως είχε μόνο 12 μέλη, αλλά τώρα πολύ περισσότερες
  • Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει ένα σταθμό που ονομάζεται ClassicFM
  • Έχω ένα τοπικό σταθμό που ονομάζεται HallamFM
  • Sheffield άλλαξε το όνομα του στην αρένα HallamFM Arena, στη συνέχεια πίσω στο Sheffield Arena. Θα έπρεπε να έχουν γίνει τα HallamDAB Arena; Θα ClassicFM γίνει ClassicDAB Classic ή απλά; Θα επιστρέψουν στην HallamFM να Radio Hallam;
Θα με ενδιέφερε περισσότερο, σε κάθε παραδείγματα όπως αυτά, όπου η μεταβλητή έχει συμπεριληφθεί σε ένα όνομα ή σύμβολο. Μήπως οι ΗΠΑ έχουν την οικονομική δυνατότητα να αλλάξει όλες αυτές τις σημαίες, εάν το Ηνωμένο Βασίλειο έγινε το 52ο κράτος; Θα CJ καταλήγουν ως μόνο J?

Old 30ης Μαΐου 2008, 04:44
Ομάδα Δωρητών

Μπορείτε συγχέουμε μου: (
Old 30ης Μαΐου 2008, 05:12
Ομάδα Δωρητών

Λοιπόν, αν η Ουαλία θα εγκαταλείψει το Ηνωμένο Βασίλειο το σύνολο των υφιστάμενων Jacks Ένωση πρέπει να καίγονται και νέων γίνει;

Old 30ης Μαΐου 2008, 05:25
Ομάδα Δωρητών

Οχι, την Ουαλία δεν είναι πραγματικά για την ένωση της σημαίας, τον Ερυθρό Σταυρό (οριζόντια / κάθετα) είναι από την Αγγλία, τον Ερυθρό Σταυρό (διαγώνια) είναι από την Ιρλανδία, και το μπλε φόντο και η λευκή διαγώνιο σταυρό είναι από τη Σκωτία.

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 30ης Μαΐου 2008, 05:30
Ομάδα Δωρητών

ok, κακό παράδειγμα, μπορεί να αφήσει την Ουαλία, όποτε θέλει. Αν η αριστερά Σκωτία ένωση τότε;

Αλλά αυτό είναι μάλλον σαν τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία φαίνεται κατεψυγμένα, ενώ η αμερικανική σημαία έχει αλλάξει πολλές φορές. Υπήρξαν 28 εκδόσεις!

Old 30ης Μαΐου 2008, 05:42
Ομάδα Δωρητών

η ένωση μπορεί να αλλάξει σημαία Σκωτία είναι αριστερά, αλλά σίγουρα δεν θα δεν θα το πίστευα. Ωστόσο, η Ένωση έχει αλλάξει σημαία προηγουμένως την Ιρλανδία το 1606 δεν ήταν η σημαία του και φαινόταν κάπως έτσι: Λοιπόν, ποιος ξέρει, μπορεί να αλλάξει, δεν θα μπορούσε.
Old 30ης Μαΐου 2008, 06:17
Ομάδα Δωρητών

Απαιτώ να αλλάξει τη σημαία: D
Ουαλία πρέπει να περιλαμβάνονται: P

Κατανοώ τώρα.
Old 30ης Μαΐου 2008, 06:25
Ομάδα Δωρητών

Θα μπορούσα να ανέχεται μια αλλαγή μία φορά σε 400 χρόνια, όμως δούμε το παράδειγμα της αμερικανικής σημαίας: κάθε φορά που ένα κράτος προσχώρησαν στην Ένωση την σημαία αναδιαρθρώθηκε. Πιστεύω πως είναι κακό σχεδιασμό.

Η σημαία της ΕΕ ενσωματώθηκαν αυξανόμενο αριθμό των αστεριών μέχρι που έδωσε σε 12. Τώρα νομίζω ότι έχει τη δική του ζωή, ως σύμβολο και όχι μια αναπαράσταση.

Και συμφωνώ, γιατί να αφήσουμε έξω από την Ουαλία Jack για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα;

Με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, γιατί ενσωματώνει το FM λίγο στο όνομα; Είναι ClassicADSL αν ακούσετε ClassicFM μέσω ευρυζωνικών; Και ClassicSky πάνω από το δορυφόρο; Εκτός ότι θα πρέπει να αλλάξουν για να ClassicFTA ή ClassicFreesat τώρα!

Μήπως Hallam FM πιστεύω ότι ήταν η τελευταία λέξη της τεχνολογίας, όταν ενσωματώνονται σε ότι το όνομά τους; Και πάλι, κακό σχεδιασμό.

Έχετε άλλα παραδείγματα ονομάτων που έχουν ξεπεραστεί από την τεχνολογία; Μάλλον "ραδιόφωνο" είναι μια τέτοια περίπτωση τώρα!

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Google Λογότυποι Αστόχησες; evilfantasy Off Topic Συζήτηση 1 12 Ιουν 2009 11:21
MS-DOS αίτησης αποθηκευτεί μου ονόματα αρχείων ahren Λειτουργικά συστήματα Windows 0 6 Ιουν 2009 04:49
Got Bored και έκανε κάποια CJ Logos: P KanoakaVirus Multimedia & Codecs 8 21 Μαρ 2009 08:03
Εξωτερικός Σκληρός Δίσκος αλλάζει αρχεία σε σύμβολα; MasterYoda77 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 13 18 Νοε 2008 02:09
Προώθηση CJ λογότυπα; evilfantasy Κοινότητας Νέα & Chat 19 2η Ιουν 2008 14:46
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.