![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι κάτι που έχει bugged μου για κάποιο χρονικό διάστημα. ![]()
Θα CJ καταλήγουν ως μόνο J?
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Μπορείτε συγχέουμε μου: ( |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, αν η Ουαλία θα εγκαταλείψει το Ηνωμένο Βασίλειο το σύνολο των υφιστάμενων Jacks Ένωση πρέπει να καίγονται και νέων γίνει;
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Οχι, την Ουαλία δεν είναι πραγματικά για την ένωση της σημαίας, τον Ερυθρό Σταυρό (οριζόντια / κάθετα) είναι από την Αγγλία, τον Ερυθρό Σταυρό (διαγώνια) είναι από την Ιρλανδία, και το μπλε φόντο και η λευκή διαγώνιο σταυρό είναι από τη Σκωτία.
| |||
| |||
| ok, κακό παράδειγμα, μπορεί να αφήσει την Ουαλία, όποτε θέλει. Αν η αριστερά Σκωτία ένωση τότε; Αλλά αυτό είναι μάλλον σαν τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία φαίνεται κατεψυγμένα, ενώ η αμερικανική σημαία έχει αλλάξει πολλές φορές. Υπήρξαν 28 εκδόσεις!
|
| |||
| |||
| η ένωση μπορεί να αλλάξει σημαία Σκωτία είναι αριστερά, αλλά σίγουρα δεν θα δεν θα το πίστευα. Ωστόσο, η Ένωση έχει αλλάξει σημαία προηγουμένως την Ιρλανδία το 1606 δεν ήταν η σημαία του και φαινόταν κάπως έτσι: |
|
| |||
| |||
| Απαιτώ να αλλάξει τη σημαία: D Ουαλία πρέπει να περιλαμβάνονται: P Κατανοώ τώρα. |
|
| |||
| |||
| Θα μπορούσα να ανέχεται μια αλλαγή μία φορά σε 400 χρόνια, όμως δούμε το παράδειγμα της αμερικανικής σημαίας: κάθε φορά που ένα κράτος προσχώρησαν στην Ένωση την σημαία αναδιαρθρώθηκε. Πιστεύω πως είναι κακό σχεδιασμό. Η σημαία της ΕΕ ενσωματώθηκαν αυξανόμενο αριθμό των αστεριών μέχρι που έδωσε σε 12. Τώρα νομίζω ότι έχει τη δική του ζωή, ως σύμβολο και όχι μια αναπαράσταση. Και συμφωνώ, γιατί να αφήσουμε έξω από την Ουαλία Jack για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα; Με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, γιατί ενσωματώνει το FM λίγο στο όνομα; Είναι ClassicADSL αν ακούσετε ClassicFM μέσω ευρυζωνικών; Και ClassicSky πάνω από το δορυφόρο; Εκτός ότι θα πρέπει να αλλάξουν για να ClassicFTA ή ClassicFreesat τώρα! Μήπως Hallam FM πιστεύω ότι ήταν η τελευταία λέξη της τεχνολογίας, όταν ενσωματώνονται σε ότι το όνομά τους; Και πάλι, κακό σχεδιασμό. Έχετε άλλα παραδείγματα ονομάτων που έχουν ξεπεραστεί από την τεχνολογία; Μάλλον "ραδιόφωνο" είναι μια τέτοια περίπτωση τώρα!
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Google Λογότυποι Αστόχησες; | evilfantasy | Off Topic Συζήτηση | 1 | 12 Ιουν 2009 11:21 |
| MS-DOS αίτησης αποθηκευτεί μου ονόματα αρχείων | ahren | Λειτουργικά συστήματα Windows | 0 | 6 Ιουν 2009 04:49 |
| Got Bored και έκανε κάποια CJ Logos: P | KanoakaVirus | Multimedia & Codecs | 8 | 21 Μαρ 2009 08:03 |
| Εξωτερικός Σκληρός Δίσκος αλλάζει αρχεία σε σύμβολα; | MasterYoda77 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 13 | 18 Νοε 2008 02:09 |
| Προώθηση CJ λογότυπα; | evilfantasy | Κοινότητας Νέα & Chat | 19 | 2η Ιουν 2008 14:46 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |