manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Opći Forumi > Off Topic Discussion

Register

Logos nazive i simbole koji ne pokazuju predviđanje

Reply

Thread Tools
Old 30 svi 2008, 04:34
Donatorska Grupa

Default Logos nazive i simbole koji ne pokazuju predviđanje

To je nešto što mi je bugged za neko vrijeme.
  • US flag 51 zvijezda ima, nekad 50, nekad ...
  • Zastava EU ima 12 zvijezda, nekad samo 12 država, a sada ih je još mnogo više
  • UK ima stanica nazvana ClassicFM
  • Imam lokalnih stanica nazvana HallamFM
  • Sheffield je promijenio ime u svojim arenama HallamFM Arene, a zatim natrag u Sheffield Areni. Da li bi ga inače moraju imati postati HallamDAB Areni? ClassicFM će postati ClassicDAB ili samo Classic? Hoće li se vratiti na HallamFM Radio Hallam?
Ja bih bio zainteresiran za više takvih primjera, gdje je varijabla je uključena u ime ili simbol. SAD mogao priuštiti da promijeni sve one zastave ako Velika Britanija postala je 52. države? CJ će završiti kao samo J?

Old 30 svi 2008, 04:44
Donatorska Grupa

Vi zbrkati me: (
Old 30 svi 2008, 05:12
Donatorska Grupa

Pa, ako Wales napustili UK bi sve postojeće unije dizalice moraju biti spaljena i nove napravio?

Old 30 svi 2008, 05:25
Donatorska Grupa

Ne, nije ustvari Wales na zastavu Unije, Crveni križ (horizontalni / vertikalni) je iz Engleske, Crveni križ (dijagonala) je iz Irske, a plave pozadine i bijela dijagonala križ je iz Škotske.

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 30 svi 2008, 05:30
Donatorska Grupa

ok, loš primjer, Wales može napustiti kad god to želi. Ako ostavila Škotska sindikat onda?

Ali to je vjerojatno kao i zastavu EU-a, koji izgleda kao zamrznuta, a US zastava je promijenio mnogo puta. Bilo je 28 verzija!

Old 30 svi 2008, 05:42
Donatorska Grupa

sindikat zastava može se promijeniti Škotska lijevo, ali ne bi ja definitivno ne bi mislili. Međutim sindikat zastava je promijenila prije 1606 nije bio u Irskoj zastavu i izgledao ovako: Dakle, tko zna, možda promijeniti, možda ne.
Old 30 svi 2008, 06:17
Donatorska Grupa

I traže zastava biti promijenjena: D
Wales moraju biti uključeni: P

Shvaćam sada.
Old 30 svi 2008, 06:25
Donatorska Grupa

JA mogao staviti gore sa promjenom jednom u 400 godina, ali pogled na primjer u SAD Zastava: svaki put kad države pristupile Uniji zastavu je redizajnirano. Da udari me kao lošeg planiranja.

EU flag uključene raste broj zvijezdica dok ih je dao gore na 12. Sada mislim da ima svoj vlastiti život kao simbol, a ne reprezentacija.

I slažem se, zašto ostaviti Walesa iz Utičnica za tako dugo?

Sa radio stanicama, zašto inkorporirati FM bitni u imenu? Je li ClassicADSL ako slušaju ClassicFM preko širokopojasne? A ClassicSky preko satelitske? Osim toga ona će morati da promijeni ClassicFTA ili ClassicFreesat u aukciji!

Da li mislite da Hallam FM je posljednju riječ u tehnologiji kad je uključeno da u svoje ime? Opet, lošeg planiranja.

Imate li bilo koje druge primjere imena koja su se zatekne po tehnologiji? Valjda "radio" je takav slučaj u aukciji!

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Google Logos Vi Propułteni? evilfantasy Off Topic Discussion 1 12. lipnja 2009 11:21
MS-DOS Application sačuvaju Under My File Names ahren Windows Operating Systems 0 6. lipnja 2009 04:49
Imaš dosađuje se i napravio nekoliko CJ Logos: P KanoakaVirus Multimedija i kodeci 8 21. ožujak 2009 08:03
External Hard Drive mijenjanja datoteke u simbole? MasterYoda77 Drives & Izmjenjivi mediji 13 18. studeni 2008 02:09
Promote CJ logotipovi? evilfantasy Community News & Chat 19 2. lipnja 2008 14:46
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.