![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| To je nešto što mi je bugged za neko vrijeme. ![]()
CJ će završiti kao samo J?
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Vi zbrkati me: ( |
|
| |||
| |||
| Pa, ako Wales napustili UK bi sve postojeće unije dizalice moraju biti spaljena i nove napravio?
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, nije ustvari Wales na zastavu Unije, Crveni križ (horizontalni / vertikalni) je iz Engleske, Crveni križ (dijagonala) je iz Irske, a plave pozadine i bijela dijagonala križ je iz Škotske.
| |||
| |||
| ok, loš primjer, Wales može napustiti kad god to želi. Ako ostavila Škotska sindikat onda? Ali to je vjerojatno kao i zastavu EU-a, koji izgleda kao zamrznuta, a US zastava je promijenio mnogo puta. Bilo je 28 verzija!
|
| |||
| |||
| sindikat zastava može se promijeniti Škotska lijevo, ali ne bi ja definitivno ne bi mislili. Međutim sindikat zastava je promijenila prije 1606 nije bio u Irskoj zastavu i izgledao ovako: |
|
| |||
| |||
| I traže zastava biti promijenjena: D Wales moraju biti uključeni: P Shvaćam sada. |
|
| |||
| |||
| JA mogao staviti gore sa promjenom jednom u 400 godina, ali pogled na primjer u SAD Zastava: svaki put kad države pristupile Uniji zastavu je redizajnirano. Da udari me kao lošeg planiranja. EU flag uključene raste broj zvijezdica dok ih je dao gore na 12. Sada mislim da ima svoj vlastiti život kao simbol, a ne reprezentacija. I slažem se, zašto ostaviti Walesa iz Utičnica za tako dugo? Sa radio stanicama, zašto inkorporirati FM bitni u imenu? Je li ClassicADSL ako slušaju ClassicFM preko širokopojasne? A ClassicSky preko satelitske? Osim toga ona će morati da promijeni ClassicFTA ili ClassicFreesat u aukciji! Da li mislite da Hallam FM je posljednju riječ u tehnologiji kad je uključeno da u svoje ime? Opet, lošeg planiranja. Imate li bilo koje druge primjere imena koja su se zatekne po tehnologiji? Valjda "radio" je takav slučaj u aukciji!
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Google Logos Vi Propułteni? | evilfantasy | Off Topic Discussion | 1 | 12. lipnja 2009 11:21 |
| MS-DOS Application sačuvaju Under My File Names | ahren | Windows Operating Systems | 0 | 6. lipnja 2009 04:49 |
| Imaš dosađuje se i napravio nekoliko CJ Logos: P | KanoakaVirus | Multimedija i kodeci | 8 | 21. ožujak 2009 08:03 |
| External Hard Drive mijenjanja datoteke u simbole? | MasterYoda77 | Drives & Izmjenjivi mediji | 13 | 18. studeni 2008 02:09 |
| Promote CJ logotipovi? | evilfantasy | Community News & Chat | 19 | 2. lipnja 2008 14:46 |
| Thread Tools | |
| |