![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ez valami olyasmi poloska rám egy kis időt. ![]()
CJ majd a végén csak J?
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Ön összetévesztheti nekem: ( |
|
| |||
| |||
| Nos, ha a walesi elhagyta az Egyesült Királyságot mind a meglévő uniós Jacks kell égetett és újakat hozni?
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem, Wales ténylegesen nem az uniós zászló, a vörös kereszt (vízszintes / függőleges) van Angliában, a Vöröskereszt (átlós) között van, Írország, valamint a kék és a fehér átlós kereszt van Skóciában.
| |||
| |||
| OK, rossz példa, Wales is hagyhatja, ha akar. Ha Skóciában balra, majd az unió? De ez talán, mint az EU-zászló, amely úgy tűnik, fagyasztott, mivel az amerikai zászló változott sokszor. Voltak 28 változatok!
|
| |||
| |||
| Az unió flag változhat Skócia balra, de nem feltétlenül azt nem gondoltam. Azonban az Unió zászló megváltoztatta a korábban 1606 Írország nem volt a zászló, és úgy nézett ki, mint ez: |
|
| |||
| |||
| Követelem a zászló kell változtatni: D Wales tartalmaznia kell: P Most már értem. |
|
| |||
| |||
| Tudtam fel a változás, ha a 400 éves, de nézd meg a példa az amerikai zászló: minden egyes alkalommal, amikor egy állam csatlakozott az Európai Unióhoz a zászló volt alakítani. Ez a sztrájk, mint a rossz tervezés. Az EU-zászlót foglalni a növekvő számú csillaga, amíg nem adta fel 12. Most azt hiszem, hogy van élet a saját, mint egy szimbólum, nem pedig a képviseletet. És egyetértek, hogy miért hagyja ki a walesi Jack ilyen sokáig? A rádióadók, miért be az FM-bit a neve? Vajon ClassicADSL ha hallgatni ClassicFM szélessávú? És ClassicSky feletti műholdas? Kivéve, hogy meg kell változtatni, hogy ClassicFTA vagy ClassicFreesat most! Azt gondolom, hogy Hallam FM volt az utolsó szó a technológia, amikor beépítették a saját nevét? Újra, a rossz tervezés. Van más példa a nevek, amelyek át technológia? Azt hiszem, "rádió" van egy ilyen eset most!