![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| זה משהו שיש לו bugged אותי למשך זמן. ![]()
האם ג 'יי בסופו של דבר, בדיוק כמו ג' יי?
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| אתה לבלבל לי: ( |
|
| |||
| |||
| ובכן, אם עזב את אנגליה וויילס היו כל הקיים האיחוד Jacks צריך להצרב ו חדשים שנעשו?
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא, הוא לא באמת ויילס על דגל האיחוד, הצלב האדום (אופקי / אנכי) הוא מאנגליה, הצלב האדום (אלכסוני) היא בין אירלנד, ועל רקע כחול לבן ואת אלכסוני חוצה היא בין סקוטלנד.
| |||
| |||
| OK, דוגמא רעה, ויילס יכול לעזוב בכל פעם שהוא רוצה. אם סקוטלנד ולאחר מכן עזבו את האיחוד? אבל זה כנראה כמו דגל האיחוד האירופי, אשר נראה קפוא, ואילו את דגל ארה"ב השתנתה פעמים רבות. כבר 28 גרסאות!
|
| |||
| |||
| האיחוד עשוי לשנות דגל סקוטלנד הוא עזב, אבל לא היו בהחלט לא הייתי חשב. עם זאת את דגל האיחוד השתנה בעבר בשנת 1606 אירלנד לא היה את הדגל וזה נראה ככה: |
|
| |||
| |||
| אני לדרוש את הדגל להיות שונה: D וויילס יש לכלול: P אני מבין עכשיו. |
|
| |||
| |||
| אני יכול להשלים עם שינוי פעם 400 שנים, אבל תראה את הדוגמא של דגל ארה"ב: בכל פעם המדינה הצטרפה לאיחוד הדגל היה redesigned. זה מכה בי רע התכנון. דגל האיחוד האירופי Incorporated מספר גדל והולך של כוכבים עד שהם מיואש בשעה 12. עכשיו אני מניח יש לה חיים משל עצמו בתור סמל ולא ייצוג. ואני מסכים, למה להשאיר את וויילס של ג 'ק עבור כל כך הרבה זמן? עם תחנות רדיו, למה לשלב את FM מעט על שם? האם זה ClassicADSL אם תקשיב ClassicFM מעל פס רחב? ו ClassicSky מעל הלוויין? חוץ מזה זה היה צריך לשנות את ClassicFTA או ClassicFreesat עכשיו! האם Hallam FM חושב שזה היה המילה האחרונה בטכנולוגיה, כי כאשר הם Incorporated לתוך שמם? שוב, תכנון רע. האם יש לכם דוגמאות של שמות אחרים שהיו overtaken באמצעות טכנולוגיה? אני מניח "רדיו" היא מקרה כזה עכשיו!
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| גוגל לוגוקונים פספסת? | evilfantasy | דיון Off topic | 1 | 12th יוני 2009 11:21 |
| MS-DOS Application להיות שמורים תחת שמות קבצים שלי | ahren | מערכות ההפעלה Windows | 0 | 6 יוני 2009 04:49 |
| יש משועמם וגרם לוגוקונים חלק ג 'יי: P | KanoakaVirus | מולטימדיה רכיבי Codec | 8 | 21st מרץ 2009 08:03 |
| כונן קשיח חיצוני שינוי קבצים לתוך סמלים? | MasterYoda77 | כוננים & נשלפת | 13 | 18 נובמבר 2008 02:09 |
| קידום לוגו ג 'יי? | evilfantasy | קהילה חדשות וצ 'אטים | 19 | 2nd יוני 2008 14:46 |
| שרשרת כלים | |
| |