mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Bendra Forumai > Off Topic Discussion

Register

Logotipai pavadinimų ir simbolių, kurie rodo ne įžvalgos

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 30, 2008, 04:34
Donorų grupės

Default Logotipai pavadinimų ir simbolių, kurie rodo ne įžvalgos

Tai yra kažkas, kas turi Bugged man šiek tiek laiko.
  • JAV vėliava 51 žvaigždžių, anksčiau 50, anksčiau ...
  • ES vėliava su 12 žvaigždžių, anksčiau tik 12 narių, o dabar daug daugiau
  • JK stotelės vadinamas ClassicFM
  • Turiu vietos stotis vadinama HallamFM
  • Sheffield pakeitė savo pavadinimą į areną HallamFM Arena ", tada atgal iki Sheffield Arena. Ar jis kitaip turėti tapti HallamDAB Arena? Ar ClassicFM tapti ClassicDAB arba tiesiog klasika? Ar HallamFM grąžinti jas Radijas Hallam?
Norėčiau būti suinteresuotos bet daugiau pavyzdžių, kaip šios, kai kintamasis buvo įtraukta pavadinimas arba simbolis. Ar JAV sau leisti pakeisti visų tų vėliavėlių, jeigu JK tapo 52. būklė? Ar CJ baigtis kaip tik J?

Old Gegužė 30, 2008, 04:44
Donorų grupės

Jūs mane painioja: (
Old Gegužė 30, 2008, 05:12
Donorų grupės

Na, jei Velsas liko JK būtų visas esamas Sąjungos Jacks turi būti sudegintos ir naujų padarė?

Old Gegužė 30, 2008, 05:25
Donorų grupės

Ne, Velse yra iš tikrųjų dėl Europos Sąjungos vėliavą, raudonojo kryžiaus (horizontalus / vertikalus) yra iš Anglijos, Raudonojo kryžiaus (diagonal) iš Airijos, ir mėlynas fonas ir baltos įstrižinės kirsti iš Škotijos.

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Gegužė 30, 2008, 05:30
Donorų grupės

Gerai, blogas pavyzdys, Velsas galima palikti, jei ji nori. Jei Škotija kairėje Sąjungos tada?

Bet tai turbūt, kaip ES vėliava, kuri, atrodo, sušaldyti, kadangi JAV vėliava buvo pakeistas daug kartų. Būta 28 versijų!

Old Gegužė 30, 2008, 05:42
Donorų grupės

Sąjungos vėliava gali keisti Škotija kairę, bet nebus tikrai nebūčiau minties. Tačiau Sąjungos vėliava pasikeitė anksčiau 1606 metais Airija buvo ne vėliava atrodė taip: Taigi, kas žino, ji gali pasikeisti, gali ne.
Old Gegužė 30, 2008, 06:17
Donorų grupės

Aš paklausos vėliavą reikia keisti: D
Velse turi būti įtraukta: P

Suprantu dabar.
Old Gegužė 30, 2008, 06:25
Donorų grupės

Galėčiau pakęsti kartą per 400 metų kaita, tačiau pažvelgti į JAV vėliava Pavyzdžiui: kiekvieną kartą, kai valstybės įstojo į ES vėliava buvo atnaujinta. Kad streikų man blogas planavimas.

ES vėliava įtraukti vis daugiau žvaigždžių, kol jie atidavė bent 12. Dabar manau jis turi savo gyvenimą, kaip simbolis, o ne atstovavimas.

Ir aš sutinku, kodėl atostogos Velse iš Džekas taip ilgai?

Su radijo stotys, kodėl įtraukti FM bitų pavadinimo? Ar ClassicADSL jei jums klausytis ClassicFM per plačiajuosčio ryšio? Ir ClassicSky per palydovą? Išskyrus tai, kad jis turėtų pakeisti ClassicFTA arba ClassicFreesat dabar!

Ar manote, kad Hallam FM buvo paskutinis žodis technologija, kai jie įtraukė, kad į savo vardą? Vėlgi, blogas planavimas.

Ar turite kokių nors kitų pavyzdžių pavadinimų, kurie buvo pasenusios technologijos? Manau, "Radio" tai tokiu atveju dabar!

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Google Logotipai you missed? evilfantasy Off Topic Discussion 1 Birželis 12, 2009 11:21
MS-DOS, paraiška turi būti saugomi aplanke Mano Failo vardas Ahren Windows "operacinės sistemos 0 6 birželis 2009 04:49
Got bored ir padarė keletą Cj Logotipai: P KanoakaVirus Multimedia & Codecs 8 Kovas 21, 2009 08:03
External Hard Drive keisti failus į simbolius? MasterYoda77 Drives & Removable Media 13 Lapkritis 18, 2008 02:09
Skatinti CJ logotipus? evilfantasy Community News & Chat 19 2 birželis 2008 14:46
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.