![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Tai yra kažkas, kas turi Bugged man šiek tiek laiko. ![]()
Ar CJ baigtis kaip tik J?
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Jūs mane painioja: ( |
|
| |||
| |||
| Na, jei Velsas liko JK būtų visas esamas Sąjungos Jacks turi būti sudegintos ir naujų padarė?
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, Velse yra iš tikrųjų dėl Europos Sąjungos vėliavą, raudonojo kryžiaus (horizontalus / vertikalus) yra iš Anglijos, Raudonojo kryžiaus (diagonal) iš Airijos, ir mėlynas fonas ir baltos įstrižinės kirsti iš Škotijos.
| |||
| |||
| Gerai, blogas pavyzdys, Velsas galima palikti, jei ji nori. Jei Škotija kairėje Sąjungos tada? Bet tai turbūt, kaip ES vėliava, kuri, atrodo, sušaldyti, kadangi JAV vėliava buvo pakeistas daug kartų. Būta 28 versijų!
|
| |||
| |||
| Sąjungos vėliava gali keisti Škotija kairę, bet nebus tikrai nebūčiau minties. Tačiau Sąjungos vėliava pasikeitė anksčiau 1606 metais Airija buvo ne vėliava atrodė taip: |
|
| |||
| |||
| Aš paklausos vėliavą reikia keisti: D Velse turi būti įtraukta: P Suprantu dabar. |
|
| |||
| |||
| Galėčiau pakęsti kartą per 400 metų kaita, tačiau pažvelgti į JAV vėliava Pavyzdžiui: kiekvieną kartą, kai valstybės įstojo į ES vėliava buvo atnaujinta. Kad streikų man blogas planavimas. ES vėliava įtraukti vis daugiau žvaigždžių, kol jie atidavė bent 12. Dabar manau jis turi savo gyvenimą, kaip simbolis, o ne atstovavimas. Ir aš sutinku, kodėl atostogos Velse iš Džekas taip ilgai? Su radijo stotys, kodėl įtraukti FM bitų pavadinimo? Ar ClassicADSL jei jums klausytis ClassicFM per plačiajuosčio ryšio? Ir ClassicSky per palydovą? Išskyrus tai, kad jis turėtų pakeisti ClassicFTA arba ClassicFreesat dabar! Ar manote, kad Hallam FM buvo paskutinis žodis technologija, kai jie įtraukė, kad į savo vardą? Vėlgi, blogas planavimas. Ar turite kokių nors kitų pavyzdžių pavadinimų, kurie buvo pasenusios technologijos? Manau, "Radio" tai tokiu atveju dabar!
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Google Logotipai you missed? | evilfantasy | Off Topic Discussion | 1 | Birželis 12, 2009 11:21 |
| MS-DOS, paraiška turi būti saugomi aplanke Mano Failo vardas | Ahren | Windows "operacinės sistemos | 0 | 6 birželis 2009 04:49 |
| Got bored ir padarė keletą Cj Logotipai: P | KanoakaVirus | Multimedia & Codecs | 8 | Kovas 21, 2009 08:03 |
| External Hard Drive keisti failus į simbolius? | MasterYoda77 | Drives & Removable Media | 13 | Lapkritis 18, 2008 02:09 |
| Skatinti CJ logotipus? | evilfantasy | Community News & Chat | 19 | 2 birželis 2008 14:46 |
| Temos įrankiai | |
| |