![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Tas ir kaut kas, kas ir bugged mani kādu laiku. ![]()
Vai CJ galu galā, kā tikko J?
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Tu jauc mani: ( |
|
| |||
| |||
| Nu, ja Velsa kreisajā UK būtu visas spēkā esošās Savienības Domkrati ir sadedzināti un jaunajām iesniegt?
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nē, Velsā ir faktiski par Savienības karogu, Sarkano Krustu (horizontāli / vertikāli) ir no Anglijas, Sarkanā Krusta (pa diagonāli) ir no Īrijas, un zils fons un balta diagonālā krustiņu no Skotijas.
| |||
| |||
| ok, slikts piemērs, Velsa var atstāt, ja to vēlas. Ja Skotija kreiso savienība pēc tam? Bet, iespējams, tas ir, piemēram, ES karogu, kas, šķiet, saldēti, savukārt ASV karogu, ir mainījusies vairākas reizes. Ir bijuši 28 versiju!
|
| |||
| |||
| Savienības karogs varētu mainīties ir scotland pa kreisi, bet tas noteikti es nebūtu domājis. Tomēr Savienības karogs ir mainījusies iepriekš 1.606 Īrijā nebija karogu un tas izskatījās šādi: |
|
| |||
| |||
| Es pieprasījums karogu mainīt: D Velsa jāiekļauj: P Es saprotu tagad. |
|
| |||
| |||
| Es varētu nodot līdzi izmaiņām reizi 400 gados, bet apskatīt piemēru ASV karogu: katru reizi, kad valsts pievienojās savienības karogu bija izskats. Tas, manuprāt, slikta plānošana. ES karogs iekļāva arvien vairāk zvaigžņu, līdz tie tika izveidota 12. Tagad es domāju, tā ir savas dzīves simbols, nevis pārstāvību. Un es piekrītu, kāpēc atvaļinājums Velsa no Jack tik ilgi? Ar radio stacijām, kādēļ iekļaut FM bitu vārdu? Tas ClassicADSL ja jūs klausāties ClassicFM platjoslas? Un ClassicSky pa satelītu? Izņemot to, ka tas ir jāmaina, lai ClassicFTA vai ClassicFreesat now! Vai Hallam domāju, ka FM bija pēdējais vārds tehnoloģijas, ja tās iekļautas, ka savās vārdu? Atkal slikta plānošana. Vai jums ir citi piemēri, vārdi, kas pārņemti ar tehnoloģiju? I guess "radio" ir tāda lieta tagad!
![]() |
|
| Bookmarks |