![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| To jest coś, co ma bugged mnie od pewnego czasu. ![]()
Czy CJ skończyć jak tylko J?
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Możesz pomylić mnie: ( |
|
| |||
| |||
| Cóż, jeśli w lewo Walii w Wielkiej Brytanii będą istniejące Jacks Unii muszą być spalony i nowe wykonane?
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nie, Walii nie jest w unii banderą, Czerwonego Krzyża (poziome / pionowe) jest z Anglii, Czerwonego Krzyża (przekątna) jest z Irlandii, a niebieskie tło i białe diagonalnej jest krzyż ze Szkocji.
| |||
| |||
| ok, zły przykład, Walii mogą zostawić gdy chce. Jeśli Szkocja lewej Unii potem? Ale to prawdopodobnie jak flaga UE, która wydaje się zamrożone, mając na uwadze, że amerykańskie flagi zmienił wiele razy. Zaobserwowano 28 wersjach!
|
| |||
| |||
| flaga Unii może zmienić się w Szkocji w lewo, ale na pewno nie będę nie pomyślał. Jednak Unia banderą zmienił wcześniej w 1606 Irlandia nie była w bandery i to wyglądało tak: |
|
| |||
| |||
| I popyt bandery być zmiana: D Walii muszą być włączone: P Rozumiem teraz. |
|
| |||
| |||
| I mogłoby się wraz ze zmianą raz w 400 roku, ale wygląda na przykład w USA flaga: za każdym razem stan przystąpiły do Unii banderą został zmodernizowany. Uderza mnie, że tak źle planowania. Flagę Unii Europejskiej przyjęta rosnącej liczby gwiazd, dopóki nie oddał na 12. Chyba teraz ma swoje własne życie jako symbol, a nie reprezentacji. I zgadzam się, dlaczego urlopu Walii z Jackiem na tak długo? Z stacji radiowych, dlatego włączenie FM bitowych w imię? Czy ClassicADSL jeśli słuchać ClassicFM ponad szerokopasmowe? I ponad ClassicSky satelitarnej? Chyba że będzie musiał zmienić się ClassicFTA lub ClassicFreesat teraz! Czy uważasz, że Hallam FM było ostatnie słowo w technologii gdy włączone, że na ich nazwisko? Znowu, złe planowanie. Czy masz jakieś inne przykłady nazw, które zostały zastąpione przez technologię? Chyba "radio" jest takim przypadku teraz!
![]() |
|
| Zakładki |