mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > General Forum > Off Topic Discuţie

Register

Logouri nume şi simboluri, care nu prezintă nici previziune

Reply

Thread Tools
Old 30 mai 2008, 04:34
Grupul de donator

Aceasta este ceva care are bugged mine de ceva timp.
  • SUA pavilion are 51 stele, au fost 50, au fost ...
  • La steagul UE are 12 stele, au fost doar 12 state, dar acum mult mai multe
  • Marea Britanie are o staţie numit ClassicFM
  • Am o statie locala numit HallamFM
  • Sheffield schimbat numele său arena pentru a HallamFM Arena, apoi înapoi la Sheffield Arena. Ar trebui să altfel au devenit HallamDAB Arena? ClassicFM va deveni ClassicDAB sau doar Clasic? Va reveni la HallamFM fiind Radio Hallam?
Mi-ar fi interesat, în orice mai multe exemple ca acestea, în cazul în care o variabilă a fost inclus într-un nume sau simbol. SUA ar putea permite să schimbaţi toate cele steaguri în cazul în care Regatul Unit a devenit 52nd de stat? CJ va ajunge ca doar J?

Old 30 mai 2008, 04:44
Grupul de donator

Ai confundat mine: (
Old 30 mai 2008, 05:12
Grupul de donator

Ei bine, daca a plecat din Ţara Galilor, Regatul Unit ar toate Uniunii Jacks existente trebuie să fie arse şi altele noi, a făcut?

Old 30 mai 2008, 05:25
Grupul de donator

Nu, Ţara Galilor, nu este de fapt de pe steagul Uniunii, Crucea Roşie (orizontal / vertical) este din Anglia, Crucii Roşii (diagonal) este din Irlanda, şi în fond albastru şi alb diagonală transversală este din Scoţia.

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (e):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Cauza / PSU:
Pirat VX450
Răcire:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
la bord / presupune 10Meg virgin cablu
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 30 mai 2008, 05:30
Grupul de donator

ok, de rău exemplu, Ţara Galilor poate pleca ori de câte ori se doreşte. Dacă Scoţia stânga Uniunii apoi?

Dar aceasta este, probabil, la fel ca steagul UE, ceea ce pare a fi îngheţate, în timp ce steagul SUA s-au schimbat de mai multe ori. Au fost 28 versiuni!

Old 30 mai 2008, 05:42
Grupul de donator

Uniunea ar putea schimba steagul este Scoţia stânga, dar nu ar fi cu siguranţă nu aş fi crezut. Cu toate acestea, Uniunea pavilion anterior s-au schimbat în 1606, în Irlanda nu a fost de pavilion şi Parea ca acest lucru: Deci, cine ştie, s-ar putea schimba, aceasta ar putea să nu.
Old 30 mai 2008, 06:17
Grupul de donator

Vreau pavilionul fi schimbat: D
Ţara Galilor trebuie să fie incluse: P

Înţeleg acum.
Old 30 mai 2008, 06:25
Grupul de donator

Aş putea pune cu o schimbare, o dată la 400 de ani, dar uita-te la exemplul din SUA pavilion: de fiecare dată când un stat a aderat la Uniunea de pavilion a fost restructurat. Asta-mi ca greve rău planificare.

UE pavilion încorporate în creştere numărul de stele, până când au dat până la 12. Acum cred ca are o viata proprie ca pe un simbol, mai degrabă decât o reprezentare.

Şi sunt de acord, de ce lasă Wales din Jack pentru atât de mult?

Cu posturi de radio, de ce includerea FM biţi în numele? Este ClassicADSL dacă a asculta ClassicFM peste bandă largă? Şi peste ClassicSky prin satelit? Cu excepţia faptului că ar fi de a schimba la ClassicFTA sau ClassicFreesat acum!

Ti-Hallam FM cred că a fost ultimul cuvânt în cazul în care acestea încorporată tehnologia că în numele lor? Din nou, de rău de planificare.

Aveţi alte exemple de nume care s-au surprins de tehnologie? Cred ca "Radio" este un astfel de caz, acum!

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.