![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Aceasta este ceva care are bugged mine de ceva timp. ![]()
CJ va ajunge ca doar J?
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| Ai confundat mine: ( |
|
| |||
| |||
| Ei bine, daca a plecat din Ţara Galilor, Regatul Unit ar toate Uniunii Jacks existente trebuie să fie arse şi altele noi, a făcut?
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu, Ţara Galilor, nu este de fapt de pe steagul Uniunii, Crucea Roşie (orizontal / vertical) este din Anglia, Crucii Roşii (diagonal) este din Irlanda, şi în fond albastru şi alb diagonală transversală este din Scoţia.
| |||
| |||
| ok, de rău exemplu, Ţara Galilor poate pleca ori de câte ori se doreşte. Dacă Scoţia stânga Uniunii apoi? Dar aceasta este, probabil, la fel ca steagul UE, ceea ce pare a fi îngheţate, în timp ce steagul SUA s-au schimbat de mai multe ori. Au fost 28 versiuni!
|
| |||
| |||
| Uniunea ar putea schimba steagul este Scoţia stânga, dar nu ar fi cu siguranţă nu aş fi crezut. Cu toate acestea, Uniunea pavilion anterior s-au schimbat în 1606, în Irlanda nu a fost de pavilion şi Parea ca acest lucru: |
|
| |||
| |||
| Vreau pavilionul fi schimbat: D Ţara Galilor trebuie să fie incluse: P Înţeleg acum. |
|
| |||
| |||
| Aş putea pune cu o schimbare, o dată la 400 de ani, dar uita-te la exemplul din SUA pavilion: de fiecare dată când un stat a aderat la Uniunea de pavilion a fost restructurat. Asta-mi ca greve rău planificare. UE pavilion încorporate în creştere numărul de stele, până când au dat până la 12. Acum cred ca are o viata proprie ca pe un simbol, mai degrabă decât o reprezentare. Şi sunt de acord, de ce lasă Wales din Jack pentru atât de mult? Cu posturi de radio, de ce includerea FM biţi în numele? Este ClassicADSL dacă a asculta ClassicFM peste bandă largă? Şi peste ClassicSky prin satelit? Cu excepţia faptului că ar fi de a schimba la ClassicFTA sau ClassicFreesat acum! Ti-Hallam FM cred că a fost ultimul cuvânt în cazul în care acestea încorporată tehnologia că în numele lor? Din nou, de rău de planificare. Aveţi alte exemple de nume care s-au surprins de tehnologie? Cred ca "Radio" este un astfel de caz, acum!