menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Všeobecné fóra > Vypnúť Téma diskusie

Register

Logá názvov a symbolov, ktoré ukazujú, ne prognózy

Reply

Thread Tools
Old 30. mája 2008, 04:34
Darcu Skupina

To je niečo, čo má bugged mi nejakú dobu.
  • USA zástava má 51 hviezd, skôr 50, predtým ...
  • Vlajku EÚ má 12 hviezd, skôr len 12 štátov, ale teraz omnoho viac
  • Spojené kráľovstvo má stanica ClassicFM
  • Mám lokálne stanice HallamFM
  • Sheffield zmenili názov svojej aréne na HallamFM Arena, potom späť na Sheffield Arena. By inak museli sa stali HallamDAB Arena? ClassicFM bude stáť ClassicDAB alebo jednoducho Classic? Bude HallamFM návrat na pričom Radio Hallam?
Já bych mala záujem na ďalšie príklady, ako je táto, kde premenná bola obsiahnutá v názve alebo symbolu. USA by mohli dovoliť zmeniť všetky tie vlajky v prípade, že Spojené kráľovstvo sa stalo 52. štátom? CJ bude nakoniec len J?

Old 30. mája 2008, 04:44
Darcu Skupina

Ty mi pletou: (
Old 30. mája 2008, 05:12
Darcu Skupina

No, ak Wales ľavou Spojené kráľovstvo by sa všetky existujúce Jacks únia musí byť spálili a nové sa?

Old 30. mája 2008, 05:25
Darcu Skupina

no, Wales nie je vlastne o zväzku vlajkou, červený kríž (horizontálně / vertikálně) je z Anglicka, červeným krížikom (uhlopriečka) je z Írska a modré pozadie a biele diagonálnej kríž je zo Škótska.

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 30. mája 2008, 05:30
Darcu Skupina

ok, zlý príklad, Wales môžete opustiť, kedykoľvek chce. Ak Škótsko opustil zväzu potom?

Ale to je asi ako je vlajka EÚ, ktorá sa zdá byť zmrazené, že americké vlajky zmenilo niekoľkokrát. Došlo k 28 verzia!

Old 30. mája 2008, 05:42
Darcu Skupina

Únie príznak sa môže zmeniť, je Škótsko doľava, ale nie rozhodne nechcel som si myslel. Avšak únie zástava sa zmenil skôr v Írsku 1606 nebola v vlajkou, a to vypadalo takhle: Takže, kto vie, to sa môže zmeniť, nemusí.
Old 30. mája 2008, 06:17
Darcu Skupina

I dopytu vlajky sa zmenila: D
Walese musia byť zahrnuté: P

Chápem teraz.
Old 30. mája 2008, 06:25
Darcu Skupina

Mohol by som v balení s jednou zmenou v 400 rokov, ale pozrite sa na príklad USA zástava: zakaždým štátnej pristúpili k Európskej únii vlajky bol prepracovaný. Štrajkov, ktoré mi ako zlý plánovania.

EÚ zástava začleniť rastie počet hviezdičiek kým dali až na 12. Teraz myslím, že má svoj vlastný život ako symbol, skôr ako zastúpenie.

A súhlasím, prečo opustiť Wales z Jack tak dlho?

S rozhlasovým staniciam, prečo začlenil FM bit v názve? Je to ClassicADSL ak si vypočuť ClassicFM cez širokopásmové pripojenie? A ClassicSky cez satelit? Okrem toho, že by sa museli zmeniť na ClassicFTA alebo ClassicFreesat teraz!

Čo si myslím, že Hallam FM bolo posledné slovo v oblasti technológií, keď začleniť do svojho názvu, že? Opäť platí, že zlé plánovanie.

Máte nejaké ďalšie príklady názvov, ktoré boli prekonané technológie? Myslím, že "rádio" je takýto prípad sa teraz!

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.