![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
То је нешто што ми је буггед за неко време.
![]()
ЦЈ ће завршити као само Ј?
|
|||
|
|||
|
Ви збркати ме: (
|
|
|
|||
|
|||
|
Па, ако Велс напустили УК би све постојеће уније дизалице морају бити спаљена и нове направио?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Не, није уствари Велсу на заставу Уније, Црвени крст (хоризонтални / вертикални) је из Енглеске, Црвени крст (дијагонале) је из Ирске, а плаве позадине и бела дијагонале крст је из Шкотска.
|
|||
|
|||
|
ок, лош пример, Велс може напустити кад год то жели. Ако оставила Шкотска синдикат онда?
Али то је вероватно као и заставу ЕУ-а, који изгледа као замрзнута, а УС застава је променио много пута. Било је 28 верзија!
|
|||
|
|||
|
синдикат застава може се променити Шкотска лево, али не би ја дефинитивно не би мислили. Међутим синдикат застава је променила пре 1606 није био у Ирској заставу и изгледао овако:
|
|
|
|||
|
|||
|
И траже застава бити промењена: Д
Велсу морају бити укључени: П Схватам сада. |
|
|
|||
|
|||
|
ЈА могао ставити горе са променом једном у 400 година, али поглед на пример у САД Застава: сваки пут кад државе приступиле Унији заставу је редизајнирани. Да удари ме као лошег планирања.
ЕУ флаг укључене расте број звездицом док их је дао сеттле на 12. Сада мислим да има свој сопствени живот као симбол, а не репрезентација. И слажем се, зашто оставити Велса из Дизалица за тако дуго? Са радио станицама, зашто инкорпорирати ФМ битни у имену? Да ли је ЦлассицАДСЛ ако слушају ЦлассицФМ преко широкопојасне? А ЦлассицСкы преко сателитске? Осим тога она ће морати да промени ЦлассицФТА или ЦлассицФреесат у аукцији! Да ли мислите да Халл ФМ је последњу реч у технологији кад је укључено да у своје име? Опет, лошег планирања. Имате ли било које друге примјере имена која су се затекне по технологији? Ваљда "радио" је такав случај у аукцији!