![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Bu, bir süre için beni dinlenmişti sahip bir şeydir. ![]()
CJ sadece J olarak bitirmek mi?
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Beni karıştırmayın: ( |
|
| |||
| |||
| Yanmış olarak eğer Galler İngiltere'de sol Evet, bütün Birliği Jacks olurdu ve yeni yapılmış?
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hayır, Galler değil aslında birliğin bayrağı üzerinde kırmızı haç (yatay / dikey) İngiltere ise, Kızıl Haç () çapraz İrlanda ve mavi renkli ve beyaz çapraz çapraz İskoçya değil.
| |||
| |||
| Tamam, kötü örnek, Galler bırakabilirsiniz ne zaman istiyor. Eğer İskoçya sonra birlik sol? Ama bu, ABD bayrağı ise hangi dondurulmuş gibi AB bayrağı, gibi pek çok kez değişti. There are 28 sürümleri edildi!
|
| |||
| |||
| değişiklik gösterebilir birliği bayrağı İskoçya, ama sola değil kesinlikle diye düşündüm olursa olur. Ancak birliği bayrağı 1606 İrlanda daha önce de değişti bayrağı değil ve bu gibi görünüyordu: |
|
| |||
| |||
| Ben bayrağı değiştirilebilir talebi: D Galler dahil edilmelidir: P Şimdi anlıyorum. |
|
| |||
| |||
| Ben 400 yıl sonra bir değişiklik ile, çıkarmak, ama ABD bayrağı bir örneğe bakın: Her zaman bir devlet bayrağı tasarladığım oldu birliği katıldı. Bu kötü planlama olarak yaz grevler. Kadar 12 en fazla veren AB bayrağı yıldız artan numaraları dahil. Şimdi bir temsil değil, bir simge olarak kendine ait bir hayatı var galiba. Ve ben, neden Jack çok uzun Galler dışarıda bırakın katılıyorum? Radyo istasyonları ile, neden adına FM bitlik dahil? Is it eğer ClassicFM için geniş bant üzerinden dinlemek ClassicADSL? Ve ClassicSky uydu üzerinden? O ClassicFTA veya ClassicFreesat şimdi değiştirmek için olur! Hallam FM bu teknoloji son kelime ne zaman dahil oldu mu ad olarak? Yine, kötü planlama. Bu teknoloji ile overtaken vardı isimleri başka örnekler var mı? Ben "radyo" tahmin Böyle bir durumda artık!
![]() |
|
| Bookmarks |