менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Register

Логотипи імена і символи, які не виявляють далекоглядність

Reply

Різьба Інструменти
Old
Донор групи

Це те, що має прослуховують мене на деякий час.
  • Прапор США 51 зірок, раніше 50, раніше ...
  • Прапор ЄС 12 зірок, перш за все 12 держав, але зараз багато більше
  • Великобританія станція називається ClassicFM
  • У мене є місцевого станція називається HallamFM
  • Шеффілд змінила назву своєї арені HallamFM Арені, а потім назад у Шеффілд Арені. Чи буде в іншому разі довелося стали HallamDAB Arena? Буде ClassicFM стати ClassicDAB або просто класичний? Буде HallamFM повернутися до Hallam час радіо?
Мені було б цікаво більше прикладів, подібних до цих, де мінлива була включена в назву або символ. Можуть США собі дозволити змінити всіх тих, прапорів, якщо Великобританія стала 52-м державою? Буде CJ кінцевому підсумку, як тільки J?

Old
Донор групи

Ви змішуєте мене: (
Old
Донор групи

Ну, якщо Уельсу покинув ВЕЛИКОБРИТАНІЯ б всі існуючі Союзу Домкрати повинні бути спалені і нові зробили?

Old
Донор групи

Ні, Уельс фактично не на державний прапор, червоний хрест (горизонтальні / вертикальні) від Англії, червоний хрест (по діагоналі) від Ірландії і синій фон та білий діагональний хрест із Шотландії.

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old
Донор групи

ОК, поганий приклад, Уельс можуть піти, коли він хоче. Якщо Шотландії залишив союз тоді?

Але це можливо, як і прапор ЄС, які ніби завмерла, в той час як американський прапор змінювався багато разів. Там було 28 версій!

Old
Донор групи

державний прапор Сполученого Королівства може змінитися, Шотландією, вліво, але не остаточно, я б не думали. Проте Союз прапор змінений раніше в 1606 році Ірландія була не в його прапором, і виглядав наступним чином: Отож, хто знає, може змінитися, воно не може.
Old
Донор групи

Я вимагаю бути змінено прапор: D
Уельсу повинні бути включені: P

Тепер я розумію.
Old
Донор групи

Я можу змиритися зі зміною раз на 400 років, але подивимося на прикладі американського прапора: кожен раз, коли держава вступила до Союзу був перероблений прапора. Це здається мені поганим плануванням.

Прапор ЄС включили зростаючого числа зірки, поки вони не дали до 12 років. Тепер я думаю, вона має свою власну життя, як символ, а не подання.

І я згоден, чому відпустку з Уельсу Джек так довго?

З радіостанціями, навіщо включати FM біт в імені? Хіба ClassicADSL якщо ви послухаєте ClassicFM з широкосмугового? І ClassicSky через супутник? Крім того, що доведеться вносити зміни до ClassicFTA або ClassicFreesat зараз!

Хіба Hallam FM думаю, що було останнім словом у технології, коли вони включили, що свого ім'я? Знову ж таки, погане планування.

У вас є інші приклади імен, які обігнали за технологією? Я думаю, "Радіо" така справа зараз!

Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.