![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Це те, що має прослуховують мене на деякий час. ![]()
Буде CJ кінцевому підсумку, як тільки J?
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Ви змішуєте мене: ( |
|
| |||
| |||
| Ну, якщо Уельсу покинув ВЕЛИКОБРИТАНІЯ б всі існуючі Союзу Домкрати повинні бути спалені і нові зробили?
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ні, Уельс фактично не на державний прапор, червоний хрест (горизонтальні / вертикальні) від Англії, червоний хрест (по діагоналі) від Ірландії і синій фон та білий діагональний хрест із Шотландії.
| |||
| |||
| ОК, поганий приклад, Уельс можуть піти, коли він хоче. Якщо Шотландії залишив союз тоді? Але це можливо, як і прапор ЄС, які ніби завмерла, в той час як американський прапор змінювався багато разів. Там було 28 версій!
|
| |||
| |||
| державний прапор Сполученого Королівства може змінитися, Шотландією, вліво, але не остаточно, я б не думали. Проте Союз прапор змінений раніше в 1606 році Ірландія була не в його прапором, і виглядав наступним чином: |
|
| |||
| |||
| Я вимагаю бути змінено прапор: D Уельсу повинні бути включені: P Тепер я розумію. |
|
| |||
| |||
| Я можу змиритися зі зміною раз на 400 років, але подивимося на прикладі американського прапора: кожен раз, коли держава вступила до Союзу був перероблений прапора. Це здається мені поганим плануванням. Прапор ЄС включили зростаючого числа зірки, поки вони не дали до 12 років. Тепер я думаю, вона має свою власну життя, як символ, а не подання. І я згоден, чому відпустку з Уельсу Джек так довго? З радіостанціями, навіщо включати FM біт в імені? Хіба ClassicADSL якщо ви послухаєте ClassicFM з широкосмугового? І ClassicSky через супутник? Крім того, що доведеться вносити зміни до ClassicFTA або ClassicFreesat зараз! Хіба Hallam FM думаю, що було останнім словом у технології, коли вони включили, що свого ім'я? Знову ж таки, погане планування. У вас є інші приклади імен, які обігнали за технологією? Я думаю, "Радіо" така справа зараз!