![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jakékoliv majitelé starých (Rover) ministerstvo na tu? Hledáme ke koupi, ale je to za námahu vedení rez na rampě? Jsou spolehlivé? |
|
| |||
| |||
| Citace:
![]() spolehlivé? NE! ![]() (ani nové)
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud zjistíte, dobrá jste měl rád .. Pokud se vám líbí, že jakési auto. Pokud si nejste šikovný mechanik pak na to zapomeňte, protože neustále potřebují šťourat. Ti všichni se rez, ale většina je možné záplatovaný se poměrně snadno.
|
| |||
| |||
| Lol i IVE koupil hned a jeho skvělá! Vlastně třídění mimo yeshilocura bitů je docela zábavný .... |
|
| |||
| |||
| Citace:
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Myslím, že potřebuje nějaké obrázky
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Laptop Vs Mini ITX | robina80 | Obecné Hardware Chat | 9 | 11.září 2009 11:02 |
| Mini ITX Věc | robina80 | Případy & Napájecí zdroje | 1 | 10.září 2009 13:01 |
| Mini notebooky vyhledávání | pest79456 | Notebooky, Mobily a PDA | 13 | 16. Září 2008 12:51 |
| Budova A Mini Pc | DAllmon | Obecné Hardware Chat | 4 | 3. srpna 2008 05:34 |
| Thread Nástroje | |
| |