![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Будь-які власники старих (Rover) міні тут? купити одну, але це варто зусиль з підтримки іржі на відстані? Чи є вони надійними? |
|
| |||
| |||
| Цитата:
![]() надійний? НІ! ![]() (або нових)
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви знайшли гарну яку ви хотіли б його .. Якщо вам подобаються такого роду автомобілів. Якщо ви не зручно механіком то забули, тому що вони мають потребу в постійному майструвати. Вони всі іржі, але більша його частина можуть бути налагоджені досить легко.
|
| |||
| |||
| Lol також Ive купили це зараз і більше! Насправді з'ясування іржаві біти в радість цікавим .... |
|
| |||
| |||
| Цитата:
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Я думаю, що потребує деяких зображень
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ноутбук Vs Mini ITX | robina80 | Генеральний обладнання чат | 9 | 11 вересня 2009 11:02 |
| Mini ITX справу | robina80 | Справа & блоки живлення | 1 | 10 вересня 2009 13:01 |
| Міні ноутбуки пошуку | pest79456 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 13 | 16 вересня 2008 12:51 |
| Будівництво Міні ПК | DAllmon | Генеральний обладнання чат | 4 | 3 серпня 2008 05:34 |
| Різьба Інструменти | |
| |