![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Намерих това доста смешно ![]()
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ха-ха.
| |||
| |||
| Вероятно има dreaded BSOD LOL
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Това е наистина тъжно! Кой би искал да използвате Mac?
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| отчаяни времена изискват отчаяни мерки.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
.... Може да е инсталиран sp1 си M $ един и това е в безкраен цикъл Моята система: Начало Build
|
|
| |||
| |||
| привидно един главен изпълнителен директор на Microsoft, които се хранят с Windows ![]() това ми напомня за South Park: по-добри и по-големи неподстриган Sargent "F ** цар Windows 98! Получите Бил Гейтс тук веднага! Обеща ни прозорци би 98-бързо и с по-добър достъп до Интернет" Бил Гейтс ", че е бърз, над 6 милиона ..." (sargent изстрелва) LOL |
|
| |||
| |||
| Цитат:
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дали го Photoshop? Изглежда чудесно за M $ маркетинг. LOL.
|
| |||
| |||
| така. Apple направи използването Мака за тяхното представяне, както и? |