![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Našel docela sranda ![]()
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha ha.
| |||
| |||
| Asi tu obávaný BSOD lol
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| To je opravdu smutné! Kdo by chtěl používat Mac?
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zoufalé časy pro zoufalé volání opatření.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
.... Možná, že instalované SP1 na své M $ jedna a je to v nekonečné smyčce Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| prý Microsoft CEO, který je naštvaný s okny ![]() že mi připomíná jižní park: Větší a lepší nekrájené Sargent "F ** Král oken 98! Dostat Bill Gates sem teď! Slíbil nám Windows 98 by rychlejší a lepší přístup k internetu" Bill Gates "je rychlejší, více než 6 milionů ..." (Sargent výhonky) válet se |
|
| |||
| |||
| Nelze argumentovat s tím! Přístup ke všem, malware, spyware, viry, crimeware, ...
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to Photoshop? Vypadá to super, pro M $ marketing. válet se.
|
| |||
| |||
| tak. Apple Mac do užívání jejich prezentace, stejně? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Microsoft Pop Nahoru Řekni mi Mám Virus | hopthwoks | Virus, spyware a bezpečnost | 18 | 16.července 2009 21:26 |
| Přechod od Microsoft Office Outlook 2007 na PC 2 Microsoft Office X Entoutage pro MAC | jjuli | Office & Aplikace | 0 | 11. června 2009 15:52 |
| 10 Fakta You Didn't Know O společnosti Microsoft | Hybr! D | Operační systémy Windows | 11 | 3. listopad 2008 11:51 |
| Microsoft Word Nápověda | trebor78 | Office & Aplikace | 3 | 11. prosince 2007 09:40 |
| Pokud si myslíte, že Microsoft míří? | SageMother | Operační systémy Windows | 10 | 8. červenec 2007 04:17 |
| Thread Nástroje | |
| |