![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Βρέθηκε αυτό το πολύ αστείο ![]()
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha ha.
| |||
| |||
| Μάλλον έχεις το φόβο BSOD lol
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι πραγματικά λυπηρό! Ποιός θα ήθελε να χρησιμοποιήσει έναν υπολογιστή Mac;
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| φορές απελπισμένη έκκληση για απεγνωσμένα μέτρα.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
.... Ίσως να εγκατασταθεί το SP1 για την Μ $ ένα και είναι σε ένα άπειρο βρόχο Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
![]() που μου θυμίζει South Park: μεγαλύτερη και καλύτερη άκοπους Sargent "F ** βασιλιάς των Windows 98! Get Bill Gates εδώ τώρα! Εσείς μας υποσχέθηκε Windows 98 θα ταχύτερα και με καλύτερη πρόσβαση στο διαδίκτυο" Bill Gates "είναι ταχύτερη, άνω των 6 εκατ. ευρώ ..." (sargent βλαστοί) γελάω δυνατά |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι ένα Photoshop; Φαίνεται μεγάλη για M $ εμπορίας. γελάω δυνατά.
|
| |||
| |||
| έτσι. Apple Mac με κάνει χρήση για τις παρουσιάσεις και; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Microsoft Pop Up Πες μου έχω ένα Virus | hopthwoks | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 18 | 16 Ιουλ 2009 21:26 |
| Η μετάβαση από το Microsoft Office Outlook 2007 για το PC 2 Microsoft Office X Entoutage για MAC | jjuli | Office Suites & Εφαρμογές | 0 | 11 Ιουν 2009 15:52 |
| 10 Πραγματικά δεν ξέρατε Σχετικά με τη Microsoft | Hybr! Δ | Λειτουργικά συστήματα Windows | 11 | 3η Νοε 2008 11:51 |
| Βοήθεια για το Microsoft Word | trebor78 | Office Suites & Εφαρμογές | 3 | 11 Δεκ. 2007 09:40 |
| Πού νομίζετε ότι είναι επικεφαλής της Microsoft; | SageMother | Λειτουργικά συστήματα Windows | 10 | 8 Ιουλ 2007 04:17 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |