![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pronađeno ovo prilično smiješno ![]()
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha ha.
| |||
| |||
| Vjerojatno je dobio dreaded BSOD lol
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| To je stvarno tužno! Koji bi željeli koristiti Mac?
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| očajna vremena zahtijevaju očajne mjere.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
.... možda je on instaliran SP1 na njegov M $ jednom i to u beskonačnu petlju My System: Početna Build
|
|
| |||
| |||
| naizgled Microsoft CEO koji je hranjen gore sa Windows ![]() to me podsjeća na jug park: veća i bolja neskraćen Sargent "F ** kralj Windows 98! Dobiti ovdje Bill Gates u aukciji! Ste obećali nam Windows 98 bi brže i bolje s pristupom na Internet" Bill Gates "je brži, preko 6 milijuna ..." (Sargent puca) lol |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da li je to Photoshop? Izgleda odlično za M $ marketing. lol.
|
| |||
| |||
| tako. Apple učiniti za njihovo korištenje Macove prezentacije kao i? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Microsoft Pop Up tell me I Have a Virus | hopthwoks | Virus, Spyware i sigurnost | 18 | 16 srpanj 2009 21:26 |
| Premještanje iz sustava Microsoft Office Outlook 2007 na računalo sa sustavom Microsoft Office 2 X Entoutage na MAC | jjuli | Office & Applications | 0 | 11. lipnja 2009 15:52 |
| 10 Facts niste znali o Microsoft | Hybr! D | Windows Operating Systems | 11 | 3. studeni 2008 11:51 |
| Microsoft Word Pomoć | trebor78 | Office & Applications | 3 | 11. prosinac 2007 09:40 |
| Gdje mislite li Microsoft ide? | SageMother | Windows Operating Systems | 10 | 8. srpnja 2007 04:17 |
| Thread Tools | |
| |