![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nustatėme, kad šis labai juokingas ![]()
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha ha.
| |||
| |||
| Tikriausiai gavo bijojo BSOD lol
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Tai tikrai liūdna! Kas norėtumėte naudoti Mac?
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nusivylusios kartus raginimą Nusivylusios priemonės.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
.... gal jis įdiegtų SP1 jo M $, vienas ir jis yra begalinis ciklas Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| |||
| |||
| matyt Microsoft "generalinis direktorius, kuris yra atsibodo su langais ![]() kad man primena South Park: Bigger geriau ir pūko Sargent "F ** karalius Windows 98! Gauti Bill Gates čia dabar! Jums pažadėjo mums" Windows 98 "bus greičiau ir geriau naudotis internetu" Bill Gates ", tai greičiau, daugiau kaip 6 milijonai ..." (Sargent daigų) garsiai juoktis |
|
| |||
| |||
| Citata:
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai Photoshop? Looks great M $ prekyba. garsiai juoktis.
|
| |||
| |||
| taigi. do naudoti Apple Mac už jų pristatymai, taip pat? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| "Microsoft" Pop Up Tell Me I Have A viruso | hopthwoks | Virus, Spyware & Security | 18 | 16 liepa 2009 21:26 |
| Perėjimas nuo 2007, Microsoft Office Outlook PC 2 Microsoft Office X Entoutage Mac | jjuli | Office Suites & Applications | 0 | Birželis 11, 2009 15:52 |
| 10 Faktai Jūs nežinojo apie "Microsoft" | Hybr! D | Windows "operacinės sistemos | 11 | 3 lapkritis 2008 11:51 |
| Microsoft Word "žinynas | trebor78 | Office Suites & Applications | 3 | 11 gruodis 2007 09:40 |
| Jei manote Microsoft pozicijoje? | SageMother | Windows "operacinės sistemos | 10 | 8 liepa 2007 04:17 |
| Temos įrankiai | |
| |