![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Пронађено ово прилично смешно ![]()
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ха ха.
| |||
| |||
| Вероватно је добио дреадед БСОД лол
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| То је стварно тужно! Који би желели да користите Мац?
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| очајни времена захтевају очајни мере.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
.... можда је он инсталиран СП1 на његов М $ једном и то у бесконачну петља Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| |||
| |||
| наизглед Мицрософт ЦЕО који је храњен горе са Уиндоус ![]() то ме подсећа на југ парк: већа и боља нескраћен Саргент "Ф ** краљ Уиндоус 98! Добити овде Билл Гатес у аукцији! Сте обећали нам Уиндоус 98 би брже и боље са приступом на Интернет" Билл Гатес "је бржи, преко 6 милиона ..." (Саргент пуца) лол |
|
| |||
| |||
| Куоте:
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли је то Пхотосхоп? Изгледа одлично за М $ маркетинг. лол.
|
| |||
| |||
| тако. Аппле учинити за њихово коришћење Мацове презентације као и? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Мицрософт Поп Уп телл ме И Хаве а Вирус | хоптхуокс | Вирус, Спыуаре и безбедност | 18 | 16. јула 2009 21:26 |
| Премјештање из система Мицрософт Оффице Оутлоок 2007 на рачунар са системом Мицрософт Оффице 2 Кс Ентоутаге на МАЦ | јјули | Оффице & Апплицатионс | 0 | 11. јуна 2009 15:52 |
| 10 Фацтс нисте знали о Мицрософт | Хыбр! Д | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 11 | 3 новембар 2008 11:51 |
| Мицрософт Уорд Помоћ | требор78 | Оффице & Апплицатионс | 3 | 11 децембар 2007 09:40 |
| Где мислите ли Мицрософт иде? | СагеМотхер | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 10 | 8. јула 2007 04:17 |
| Тхреад Тоолс | |
| |