![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Знайдено це досить кумедно, ![]()
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ха-ха.
| |||
| |||
| Ймовірно, отримав страшний LOL BSOD
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Це дійсно сумно! Хто захоче використовувати Mac?
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| відчайдушні часи вимагають відчайдушних кроків.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
.... Може бути, він встановив SP1 на його M $ один, і це нескінченний цикл Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| мабуть, головний виконавчий директор Microsoft, який подається з Windows ![]() Це нагадує мені South Park: Bigger краще і необрізаний Сарджент "F ** царя Windows 98! Отримати Білла Гейтса тут зараз! Ви обіцяли нам Windows 98 буде швидше і з більш широкий доступ до Інтернету" Білл Гейтс "швидкий, більше 6 мільйонів ..." (Сарджент пагони) ха-ха-ха |
|
| |||
| |||
| Цитата:
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це Photoshop? Виглядає здорово для M $ маркетингу. ха-ха-ха.
|
| |||
| |||
| так. Маки зробити Apple використовувати для своїх презентацій, а? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Microsoft Pop Up Розкажи мені, я Касперського | hopthwoks | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 18 | 16 липня 2009 21:26 |
| Перехід з Microsoft Office Outlook 2007 на ПК 2 Microsoft Office X Entoutage по MAC | jjuli | Office Suites & Застосування | 0 | 11 червня 2009 15:52 |
| 10 фактів Ви не знали про Microsoft | Hybr! D | Операційні системи Windows | 11 | 3 листопада 2008 11:51 |
| Довідка: Microsoft Word | trebor78 | Office Suites & Застосування | 3 | 11 грудня 2007 09:40 |
| Як ви думаєте, Microsoft йде? | SageMother | Операційні системи Windows | 10 | 8 липня 2007 04:17 |
| Різьба Інструменти | |
| |