![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да Dells с Vista LOL J / K
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мисля, че те са на Dell с Vista Ultimate, които са преминали към XP Pro
| |||
| |||
| Цитат:
![]() ![]()
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Всички Apple използва силата на словото, както и голямо празен екран
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Налице е също така бебето nightlight върху задната част на капака.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Каква ирония. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Доста депресиращо е фактът, че за цената на компютъра ми, че аз мога да са построени купува iMac и промяна останали: (
| |||
| |||
| Да, но много по-ниско iMac предполагам?
|
| |||
| |||
| В 20 "едната с 2.66GHZ Core 2 Duo и 2GB DDR2 800MHZ Памет. Въпреки че не можете да получите добра графична карта с iMac |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| то вид прави смисъл: Apple Computer АД е хардуерна компания. Macintosh е OS. Microsoft е софтуерна компания. Те могат да се чувстват свободни да инсталирате софтуера си на всяка платформа те избират. Лесно е достатъчно, за да инсталирате Windows на Mac също. Айв опитах: P
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| "Майкрософт" Поп Up Кажи ми, че имат вирус | hopthwoks | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 18 | 16-ти юли 2009 21:26 |
| Преместването от Microsoft Office Outlook 2007 за PC 2 Microsoft Office X Entoutage за MAC | jjuli | Офис Suites & Приложения | 0 | 11 Юни 2009 15:52 |
| 10 факти не знам за Microsoft | Hybr! Г | Windows операционни системи | 11 | 3 ноември 2008 11:51 |
| Microsoft Word Помощ | trebor78 | Офис Suites & Приложения | 3 | 11 Дек 2007 09:40 |
| Къде мислиш, че "Майкрософт" е заглавието? | SageMother | Windows операционни системи | 10 | 8 юли 2007 04:17 |
| Нишка Инструменти | |
| |