![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne Dells s Vista lol j / k
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím si, že jsou Dell s Vista Ultimate, že byla degradována na XP Pro
| |||
| |||
| Citace:
![]() ![]()
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Všechny Apple použití je moc řeči a velkou prázdnou obrazovkou
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| K dispozici je také pro dítě nightlight na zadní kryt.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Jaká ironie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Docela deprimující skutečností, že se náklady na můj počítač, který jsem vybudoval Mohl jsem koupil iMac a musela změnit zbyly: (
| |||
| |||
| Ano, ale mnohem horší iMac myslím?
|
| |||
| |||
| 20 "jeden s 2.66GHZ Core 2 Duo a 2 GB DDR2 800MHz pamětí. Přestože nemůžete dostat dobrou grafickou kartu s iMac |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ho druhu smysl: Apple Computer Corp. je hardware společnosti. Macintosh je OS. Microsoft je softwarová společnost. Mohou klidně jejich instalaci software na jakékoli platformě, které si zvolili. Je snadné instalaci Windows na Macu taky. Ive pokoušel: P
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Microsoft Pop Nahoru Řekni mi Mám Virus | hopthwoks | Virus, spyware a bezpečnost | 18 | 16.července 2009 21:26 |
| Přechod od Microsoft Office Outlook 2007 na PC 2 Microsoft Office X Entoutage pro MAC | jjuli | Office & Aplikace | 0 | 11. června 2009 15:52 |
| 10 Fakta You Didn't Know O společnosti Microsoft | Hybr! D | Operační systémy Windows | 11 | 3. listopad 2008 11:51 |
| Microsoft Word Nápověda | trebor78 | Office & Aplikace | 3 | 11. prosince 2007 09:40 |
| Pokud si myslíte, že Microsoft míří? | SageMother | Operační systémy Windows | 10 | 8. červenec 2007 04:17 |
| Thread Nástroje | |
| |