![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όχι Dells με Vista lol j / k
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Νομίζω ότι είναι η Dell με Vista Ultimate, που έχουν υποβαθμιστεί σε XP Pro
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
![]() ![]()
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Όλα Apple χρήση είναι η δύναμη του λόγου και μια μεγάλη λευκή οθόνη
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Υπάρχει επίσης το μωρό φως νύχτας στην πλάτη του το καπάκι.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Τι ειρωνεία. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μια άκρως θλιβερή πραγματικότητα είναι ότι για το κόστος του υπολογιστή μου ότι εγώ θα μπορούσα να οικοδομηθεί αγοράσει ένα iMac και είχαν αλλαγή αριστερά πάνω: (
| |||
| |||
| Ναι, αλλά πολύ κατώτερη iMac Μάλλον;
|
| |||
| |||
| Το 20 "το ένα με 2.66GHZ Core 2 Duo και 2GB DDR2 800MHz Μνήμη. Αν δεν μπορείτε να πάρετε μια καλή κάρτα γραφικών με το iMac |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| αυτό το είδος έχει νόημα: Apple Computer Corp. είναι ένα υλικό εταιρείας. Macintosh είναι ένα OS. Η Microsoft είναι μια εταιρεία λογισμικού. Μπορούν να αισθάνονται ελεύθεροι να εγκαταστήσετε το λογισμικό τους σε οποιαδήποτε πλατφόρμα που επιλέγουν. Είναι πολύ εύκολο να εγκαταστήσετε τα Windows σε mac και εγώ. IVE TRIED: P