![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nope Dells sa Vidik lol j / k
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mislim da su Dell's sa Vista Ultimate, koje su vraćen na XP Pro
| |||
| |||
| Quote:
![]() ![]()
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Sve je uporaba Primijeniti na moć govora i veliki prazan ekran
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Tu je i beba nightlight na stražnju stranu poklopca.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Kako ironično. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prilično depresivno Činjenica je da za cijenu od moj računalo koje sam sagradio sam mogao imati kupljen jedan iMac i imao promjenu preostao: (
| |||
| |||
| Da, ali daleko inferiorniji iMac mislim?
|
| |||
| |||
| 20 "jednu s 2.66GHZ core 2 Duo i Memory 2GB DDR2 800MHZ. Iako ne možete dobiti dobru grafiku karticu s iMac |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kakve to ima smisla: Apple Computer Corp je hardver kompanije. Macintosh je OS. Microsoft je softverska tvrtka. Oni mogu slobodno instalirati njihov softver na bilo kojoj platformi to žele. To je dovoljno jednostavan za instalaciju sustava Windows na MAC previše. Ive pokušao: P
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Microsoft Pop Up tell me I Have a Virus | hopthwoks | Virus, Spyware i sigurnost | 18 | 16 srpanj 2009 21:26 |
| Premještanje iz sustava Microsoft Office Outlook 2007 na računalo sa sustavom Microsoft Office 2 X Entoutage na MAC | jjuli | Office & Applications | 0 | 11. lipnja 2009 15:52 |
| 10 Facts niste znali o Microsoft | Hybr! D | Windows Operating Systems | 11 | 3. studeni 2008 11:51 |
| Microsoft Word Pomoć | trebor78 | Office & Applications | 3 | 11. prosinac 2007 09:40 |
| Gdje mislite li Microsoft ide? | SageMother | Windows Operating Systems | 10 | 8. srpnja 2007 04:17 |
| Thread Tools | |
| |