![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem Dells a Vista lol j / k
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt gondolom, hogy a Dell a Vista Ultimate, hogy visszaminősítettük XP Pro
| |||
| |||
| Idézet:
![]() ![]()
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Mind Apple használja a hatalom a szólásszabadság és a nagy üres képernyő
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| There is a baba nightlight hátoldalán a fedelét.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Milyen ironikus. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Elég lehangoló a tény, hogy a költségek a számítógépet, hogy épített volna vásárolt egy iMac, és változás marad: (
| |||
| |||
| Igen, de sokkal rosszabb iMac gondolom?
|
| |||
| |||
| A 20 "egy olyan 2.66GHZ Core 2 Duo és 2GB DDR2 800MHz memória. Bár nem tudsz egy jó grafikus kártya az iMac |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ez a fajta van értelme: Az Apple Computer Corp. egyik a hardver társaság. Macintosh operációs. A Microsoft egy szoftvercég. Azt is bátran telepítse a szoftvert bármely platformon ki. Ez könnyen telepíthető Windows Mac is. Ive próbált: P
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Microsoft Pop Up Tell Me I Have a vírus | hopthwoks | Vírus, kémprogram és biztonság | 18 | Július 16, 2009 21:26 |
| Mozgásban a Microsoft Office Outlook 2007 a PC 2 a Microsoft Office X Entoutage Mac | jjuli | Office & Applications | 0 | 11. június 2009 15:52 |
| 10 A tényállás, hogy nem tudja a Microsoft | Hybr! D | A Windows operációs rendszerek | 11 | 3. november 2008 11:51 |
| A Microsoft Word súgója | trebor78 | Office & Applications | 3 | 11. december 2007 09:40 |
| Where do you think Microsoft tart? | SageMother | A Windows operációs rendszerek | 10 | 8. július 2007 04:17 |
| Téma eszközök | |
| |