![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא Dells עם Vista LOL J / K
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני חושב שהם של Dell עם Vista Ultimate, זה היה מטה ל XP Pro
| |||
| |||
|
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| כל Apple השימוש הוא כוח הדיבור ואת גדולה מסך ריק
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| יש גם את התינוק nightlight על האחורי של מכסה.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| כמה אירוני. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| חתיכת מדכא העובדה היא כי העלות של המחשב שלי כי אני בנוי יכולתי קנו של iMac ו היה לשנות עודף: (
| |||
| |||
| כן אבל הרבה פחות ערך iMac אני מניח?
|
| |||
| |||
| ה 20 "עם אחד 2.66GHZ Core 2 Duo ו 2GB זיכרון DDR2 800MHZ. למרות שאתה לא יכול לקבל כרטיס מסך טוב עם iMac |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה די הגיוני: Apple Computer Corp. היא חברת חומרה. מקינטוש היא מערכת הפעלה. מיקרוסופט היא חברת תוכנה. הם יכולים להרגיש חופשי להתקין את התוכנה על כל פלטפורמה שיבחרו. קל מספיק כדי להתקין את Windows על Mac מדי. Ive ניסו: P
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מיקרוסופט pop up תגיד לי שיש לי וירוס | hopthwoks | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 18 | 16 יולי 2009 21:26 |
| המעבר מ-Microsoft Office Outlook 2007 ב-Microsoft Office למחשב 2 X Entoutage ב MAC | jjuli | חבילות Office & Applications | 0 | 11th יוני 2009 15:52 |
| 10 עובדות שלא לדעת על מיקרוסופט | Hybr! ד | מערכות ההפעלה Windows | 11 | 3rd נובמבר 2008 11:51 |
| עזרה של Microsoft Word | trebor78 | חבילות Office & Applications | 3 | 11th דצמבר 2007 09:40 |
| לאן אתה חושב מיקרוסופט הכותרת? | SageMother | מערכות ההפעלה Windows | 10 | 8 יולי 2007 04:17 |
| שרשרת כלים | |
| |