![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nope Dells su Vista lol j / k
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Manau, kad jie yra Dell su Vista Ultimate, kad buvo sumažintas iki XP Pro
| |||
| |||
| Citata:
![]() ![]()
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Visi Apple naudotis žodžio galia ir didelis juodas ekranas
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Taip pat kūdikio naktinė lempa dėl dangčio atgal.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| kaip ironiška. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gana liūdna yra tai, kad iš mano kompiuterio kaina, kad aš pastatyta Galėjau nusipirkau iMac ir turėjo pakeisti liko: (
| |||
| |||
| Taip, tačiau daug prastesnės iMac I guess?
|
| |||
| |||
| Su vienu 20 "2.66GHz Intel Core 2 Duo ir 2GB DDR2 800MHZ Atmintis. Nors jūs negalite gauti geros grafikos plokštę su iMac |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ji tipo turi prasmę: "Apple Computer Corp įrangos kompanija. Macintosh OS. "Microsoft" programinės įrangos kompaniją. Jie gali jaustis laisvai įdiegti savo programinės įrangos platformą, bet jie pasirinko. Tai gana paprasta įdiegti Windows Mac too. Ive bandė: P