![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nope Dells z Vista lol j / k
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myślę, że są one z Dell's Vista Ultimate, które zostały zmniejszone do XP Pro
| |||
| |||
| Cytat:
![]() ![]()
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Wszystkie Apple wykorzystanie mocy słowa i duży pusty ekran
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| Istnieje również dziecko nightlight na tylnej pokrywie.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| ironiczny sposób. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dość przygnębiające jest fakt, że do kosztów, że mój komputer zbudowany mogę kupić jeden iMac i miał zmienić pozostały: (
| |||
| |||
| Tak, ale znacznie gorszy iMac Chyba?
|
| |||
| |||
| 20 "jeden z 2.66GHz Core 2 Duo i 2GB pamięci DDR2 800MHz. Chociaż nie można dostać dobre karty graficznej z iMac |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| to rodzaj sens: Apple Computer Corp jest sprzęt firmy. Macintosh jest OS. Microsoft oprogramowania firmy. Mogą poczuć swobodę ich zainstalować oprogramowanie na dowolnej platformie zechcą. Jest to na tyle proste, aby zainstalować system Windows na Maku też. Ive wypróbowany: P