![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie Dells s Vista lol j / k
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím si, že sú Dell s Vista Ultimate, že bola degradáciu na XP Pro
| |||
| |||
| Citácia:
![]() ![]()
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Všetky Apple použitie je moc reči a veľkú prázdnu obrazovkou
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| K dispozícii je aj pre dieťa nightlight na zadný kryt.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Aká irónia. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Docela deprimujúce skutočnosťou, že sa náklady na môj počítač, ktorý som vybudoval Mohol som kúpil iMac a musela zmeniť zbyly: (
| |||
| |||
| Áno, ale oveľa horšie iMac myslím?
|
| |||
| |||
| 20 "jeden s 2.66GHz Core 2 Duo a 2 GB DDR2 800MHz pamätí. Hoci nemôžete dostať dobrú grafickú kartu s iMac |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ho druhu zmysel: Apple Computer Corp je hardvér spoločnosti. Macintosh je OS. Microsoft je softvérová spoločnosť. Môžu pokojne ich inštaláciu software na akejkoľvek platforme, ktoré si zvolili. Je jednoduché inštaláciu Windows na Macu taky. Ive pokúšal: P
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Microsoft Pop Hore Povedz mi Mám Virus | hopthwoks | Virus, spyware a bezpečnosť | 18 | 16. júl 2009 21:26 |
| Prechod od Microsoft Office Outlook 2007 na PC 2 Microsoft Office X Entoutage pre MAC | jjuli | Office & Aplikácie | 0 | 11. júna 2009 15:52 |
| 10 Fakty You Didn't Know O spoločnosti Microsoft | Hybr! D | Operačné systémy Windows | 11 | 3. november 2008 11:51 |
| Microsoft Word Pomoc | trebor78 | Office & Aplikácie | 3 | 11. decembra 2007 09:40 |
| Ak si myslíte, že Microsoft mieri? | SageMother | Operačné systémy Windows | 10 | 8. júl 2007 04:17 |
| Thread Tools | |
| |