![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нопе Деллс са Видик лол ј / к
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислим да су Делл'с са Виста Ултимате, које су враћен на КСП Про
| |||
| |||
| Куоте:
![]() ![]()
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Све је употреба Јабука моћ говора и велики празан екран
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ту је и беба нигхтлигхт на задњу страну поклопца.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Како иронично. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Прилично депресивно Чињеница је да за цену од мој рачунар које сам саградио сам могао имати купљен један имаће и имао промену преостао: (
| |||
| |||
| Да, али далеко инфериорнији имаће мислим?
|
| |||
| |||
| 20 "једну са 2.66ГХЗ Цоре 2 Дуо и Меморы 2ГБ ДДР2 800МХЗ. Иако не можете да добијете добру графику картицу са имаће |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| какве то има смисла: Аппле Цомпутер Цорп је хардвер компаније. МАЦ је ОС. Мицрософт је софтверска фирма. Они могу слободно да инсталирате њихов софтвер на било којој платформи то желе. То је довољно једноставан за инсталацију система Уиндоус на МАЦ превише. Иве суђен: П