![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hayır Dells Vista ile lol j / k
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben olduğunu düşünüyorum Dell'in Vista Ultimate, bu XP Pro indirgenmiştir ile
| |||
| |||
| Alıntı:
![]() ![]()
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Tüm Apple kullanmak konuşma güç ve büyük bir boş ekran
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ayrıca kapağın arkasında bebek nightlight olduğunu.
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| ne ironik. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tam bir iç Aslında bu benim bilgisayarın maliyeti için ben aldım olabilir yerleşik bir iMac ve değişim vardı üzerinde sol: (
| |||
| |||
| Evet ama daha iMac aşağı sanırım?
|
| |||
| |||
| 20 "ile bir 2.66GHZ Core 2 Duo ve 2GB DDR2 800MHz Bellek. Although the iMac ile iyi bir grafik kartı can't get |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu tür mantıklı: Apple Computer Corp donanım şirketidir. Macintosh bir işletim sistemidir. Microsoft bir yazılım şirketidir. Onlar seçin herhangi bir platformda ve yazılımı yüklemek için özgür hissedebilirsiniz. Bu yeterli bir yağmurluk da Windows'u yüklemek kolaydır. Ive denedim: P