![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nope Dells з Vista LOL J / K
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думаю, що вони Dell з Vista Ultimate, які були переведені на XP Pro
| |||
| |||
| Цитата:
![]() ![]()
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Будь-яке використання Apple є сила слова і великий порожній екран
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Існує також дитина нічника на задній кришці.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Яка іронія. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дуже пригнічує той факт, що для покриття витрат на мій комп'ютер, який я побудував я міг би купити IMac і було змін залишилося: (
| |||
| |||
| Так, але набагато гірше IMac я думаю?
|
| |||
| |||
| 20 "з одного 2.66Ghz Core 2 Duo і 2 Гб пам'яті DDR2 800MHZ. Хоча ви не можете отримати хорошу відеокарту з IMac |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| він роду має сенс: Apple Computer Corp. є апаратно компанії. Macintosh є ОС. Microsoft є софтверної компанією. Вони можуть почувати себе вільно встановлювати своє програмне забезпечення на будь-якій платформі, де побажають. Це досить легкий для установки Windows на Mac теж. Ive намагався: P